TombulHatun ben dün kopardım 1250 TL trendyoldan sipariş verdim bile😂😂😂
Orgazm olamıyorum diye ağladım
TombulHatun dün demeyi unuttum bugün dicem mutlaka😂😂
Yaaaa ben hamileyiimm ben öleyim miiiii 🥴😫😫😅 en son ramazan da kavusmustum adamaaa 🤭 tabii onu memnun ediyoruz beni memnun etmesi en son ramazan sonuydu 🤦🏻♀️ ilişkiyi unuttum vallaaa dün yine birşeyler yaptık ama liseli ergenler gibii sürtün babamm sürtün 😅😅 asiriii bii isteksizlikk veee aşırı bir koyvermislik var uzerimdeee 😅 acileen toparlanmam lazımm hamilelik insanın dengesini alt üst ediyor yaaa. 🤦🏻♀️
Ask_hosmus ya para olayı beni hiç sarmıyo koparma şansm yok of bu ay maaşını almasam mı eşimin fantazi yapayım para alayım heveslendim 😂😂
Ask_hosmus hahahah bu sabah beni işe bırakırken öpeyim dedi para ver öyle öpersin dedim ulan ben sabah senden para aldım verdiğini geri mi alacaksın dedi küstüm öptürmedim tam iniyorum popomu elledi bende kızdım dokunma bana diye çemkirdim yandan geçen abla durdu kızım bir problem mi var diyo dedim yok abla kocam cilveleşiyoruz 😂😂😂😂
Bsrkaya doparlan kendine gel 😂 doktor yasakladı mı ilişkiyi yosa sende isteksizlik mi var
TombulHatun ahahahah millet artık ne görse sorun var sanıyor😂😂 kadın demiştir o ne biçim cilveleşme😂😂
Ask_hosmus herkesin cilveleşmesi kendine en son camdan tükürdüm de gitmedi 😂😂😂😂😂😂
TombulHatun valla çok eğlenceli oluyo😂 bence alma bu ay adamın parasını o sana versin 😂😂 akşama bi 1000 daha koparayım da çatlak kremi falan sipariş edicem😂😂
TombulHatun ohaaa 😂😂 Allah ne etmesin seni 😂😂 bizimde sizden kalır yanımız yok gerçi, bizde kavga ederek cilveleşiriz o beni cilveleşme ayağına döver tabi 😂
Sedaa ayy wskim benimmmm kavuşunca sizin geceniz bizim 10 gecemize eşit olur zatenn ateşiniz booolll olur tadına doyulmaz 🥵😁🔥
Ask_hosmus ahahahha kizzz ne güzel hepsini yaoacam kocam bu hafta ful çalışıyor ilk fırsatta deniycem bunlari🥵😂
- Düzenlendi
TombulHatun doktor 2 3 ay ilişki yok dedi, ama bende de acayip bir isteksizlik varrr yani bırak 2 3 ayı doguruncaya kadar girmem yani öyle bir suyum cekildiiii 😅😅
Bsrkaya ben hamileyken uygulamayı sildim 😂😂😂 baktım ya kocayı bosiycam burda psikoloğum bozuldu hem libido yükseltiyor hemde herkez karısını aldatıyordu o araa daha fenaydı 😂 sen sakin ol bacikommm
TombulHatun agahahha kizzz bende yapicm bu ay çok heveslendim😁😁🔥
HurremSultan yokk kizz öyle bir sakinlik var ki bendee sanki şeyimi aldılar tövbe estağfurullah 🤭 öyle birr şey sıfır kıpırdama 😅😅 okuyorum barii kendime geleyim çünkü artık ilişkiye girebilirsiniz dedi doktor ama ben halaa bildiğin koala gibiyim beni ellemeseler hiç aramam çocuk istemiyor ben napayimmm 🤣
Ask_hosmus bizde güreşiriz ben en çok tükütürürm gözlük kullanıyor en nefter ettiği şey gözlüğünün lekelenmesi ıslanması yalarım bazen gözlüğünü onu öper gibi yapıp 😂😂😂😂
Bsrkaya yaa bana iyiki yasak yoktuilk 4 ay adamın iflahını kuruttum böyle bir istek hayatımda görmedim ama5 seneidr hamileliğim o ilk 4 ayındaki zevki almadm resmen bayılıyordum ilk 4 ay çok fenaydı 😂😂😂😂😂😂
HurremSultan ahahah birbirimizi gaza getirme şeklimize bak kocalar diyecek ne oluyo karılara 😂😂
TombulHatun benim kızın hamileliğinde bende öyleydim resmenn ağlıyordum artık doymuyordum çünkü ilişkiye 🙈 3 4 posta istiyordumm eee adam da benden kaciyorr. İlk çocuğumuz korkuyorr yanaşmıyor Allah’ım ben kafayı yiyordum yaaa 😅 neydiii o azginligim tövbe estağfurullah diyordum ya. Rabbim kimseye vermesin herşeyin çoğu zarar derler yaa vallahi zarar yaaa 😅 cokk fenaydiii eee bide yanaşan insan olmayinca daha daa fenaaa o yüzden ben o günlerimi mesela ben kocami kovalayarak kocamda benden kaçarak hatırlarım. 😅 Şimdi 2. Çocuk ya benim ki istiyorr ama bu sefer bende tık yokk ben kaçıyorum 😅😅