TombulHatun vallahi bende öyle dedim haa 😂 🤭 çok fenaydiimm cokkkk 😅
Orgazm olamıyorum diye ağladım
TombulHatun ahaha 😂 yaa ben o tükürük olayına giremiyorum eşim de bana tükürse midem bulanır oracıkta kusarım😂 ben daha çok cimciklerim , cimciğim pistir😂😂
Ask_hosmus hahah çok pisliğiz biz sürekli dil atıyorum adama cimcikleyince kızıyo benimki morartıyorum diye 😂😂😂 Bütün pisliklerimi ortaya döktüm şuan ahahaha
HurremSultan ah ahh zaten şuan onun hayalini kuruyoruz ,😂 bugünde regl oldum ,kocam gelene kadar reglimde biter ,yaşasın geceleeerrr 🤭🥳🔥💃
TombulHatun benimkide kızıyor , ben ona bı tane vuruyorum o bana 10 tane vurur , diyor çırpı gibi ellerinle canımı yakıyon , aslına ellerim dolma gibi niye öyle diyo anlamadım😂😂 harbi bütün pisliklerini döktün 😂😂😂
Ask_hosmus benim sessiz kalmam daha sağlıklı gaza getirmeyin beni 😂😂😂
- Düzenlendi
TombulHatun morartma dedinde bi gece kocamla tartışıyoduk tatlı tartışma 😅💅kaynanamda ordaydı tabi bu oğlum sana neler diyo bu ff demesin kocam onu he heleyince ben daha çok sinir oldum kocama. buda (kaynana) bi sevindi anlatamam ara bozdu için kendisi kaostan besleniyo🤣👺 bende dedim sen durr 🤣 adamın kanına girdim gece boğazından tam görünür şekilde morartım öperek sabah annesinin çalıstığı yere gitmiş annesi anlamış herif yapma bu tarz şeyler annem gördü ayıptır falan deyince bana beni kahkaha bastı ara bozmak neymiş anlasın istedimm genelde iz bırakmam ama sadece inat için damga bastım😅😅👻
Hayatonemsemeyedegmez ahahaha çok iyi yapmışsın boşver 😂😂
TombulHatun daha varsa dök 😂😂
Ask_hosmus yokkkkk tövbee 😂😂
Sedaa ahahahaha kizzz yatağı kırmayın heee dikkat edin😂😂🔥🔥
Hayatonemsemeyedegmez ahahahaaa kizzz kaynanana inat uğruna millete de gorunuyorrr heeeyy😂😂😂 kocama görünür şeyler bende yapamam ama bazen olayın heyecanından oluyor fondöten suruyorum😁😁🔥
TombulHatun gel kız gaza aammaaann herkesin fantazisi kendjneee kocan degilmi istersen duvara fırlatır yaparsin😂😂🔥🙊🙊🙊
TombulHatun ben konuştum beraber kavanoz hazirliycaz🙊😁🔥 nerden buldun diyor dedim forumda okudum aşkım mlet meler yaoiyorrr bizde ateşliyiz saniyoruz😂😂😂😂🥵
HurremSultan ahahah duvara da fırlatmamak lazım ya sağlam kalsınlar elimizde 😂😂😂
HurremSultan ahahah kavanoz da olur çeşit çeşit model model fantazi 😂😂😂😂
TombulHatun ahahhahahaa kizzz yine kendimizi düşünüyoruz ya ne fenayiz zgxbx
TombulHatun ben abucuk gubucuk duramam ya ahahaha dikislerim falan patlar😂😂
HurremSultan tabi kendimi düşünücem önce ben 😂😂
HurremSultan patlamaz kız ne olacak 😂😂