• Muhabbet
  • Orgazm olamıyorum diye ağladım

TombulHatun valla çok eğlenceli oluyo😂 bence alma bu ay adamın parasını o sana versin 😂😂 akşama bi 1000 daha koparayım da çatlak kremi falan sipariş edicem😂😂

Sedaa ayy wskim benimmmm kavuşunca sizin geceniz bizim 10 gecemize eşit olur zatenn ateşiniz booolll olur tadına doyulmaz 🥵😁🔥

Ask_hosmus ahahahha kizzz ne güzel hepsini yaoacam kocam bu hafta ful çalışıyor ilk fırsatta deniycem bunlari🥵😂

TombulHatun doktor 2 3 ay ilişki yok dedi, ama bende de acayip bir isteksizlik varrr yani bırak 2 3 ayı doguruncaya kadar girmem yani öyle bir suyum cekildiiii 😅😅

Bsrkaya ben hamileyken uygulamayı sildim 😂😂😂 baktım ya kocayı bosiycam burda psikoloğum bozuldu hem libido yükseltiyor hemde herkez karısını aldatıyordu o araa daha fenaydı 😂 sen sakin ol bacikommm

HurremSultan yokk kizz öyle bir sakinlik var ki bendee sanki şeyimi aldılar tövbe estağfurullah 🤭 öyle birr şey sıfır kıpırdama 😅😅 okuyorum barii kendime geleyim çünkü artık ilişkiye girebilirsiniz dedi doktor ama ben halaa bildiğin koala gibiyim beni ellemeseler hiç aramam çocuk istemiyor ben napayimmm 🤣

Ask_hosmus bizde güreşiriz ben en çok tükütürürm gözlük kullanıyor en nefter ettiği şey gözlüğünün lekelenmesi ıslanması yalarım bazen gözlüğünü onu öper gibi yapıp 😂😂😂😂

Bsrkaya yaa bana iyiki yasak yoktuilk 4 ay adamın iflahını kuruttum böyle bir istek hayatımda görmedim ama5 seneidr hamileliğim o ilk 4 ayındaki zevki almadm resmen bayılıyordum ilk 4 ay çok fenaydı 😂😂😂😂😂😂

TombulHatun benim kızın hamileliğinde bende öyleydim resmenn ağlıyordum artık doymuyordum çünkü ilişkiye 🙈 3 4 posta istiyordumm eee adam da benden kaciyorr. İlk çocuğumuz korkuyorr yanaşmıyor Allah’ım ben kafayı yiyordum yaaa 😅 neydiii o azginligim tövbe estağfurullah diyordum ya. Rabbim kimseye vermesin herşeyin çoğu zarar derler yaa vallahi zarar yaaa 😅 cokk fenaydiii eee bide yanaşan insan olmayinca daha daa fenaaa o yüzden ben o günlerimi mesela ben kocami kovalayarak kocamda benden kaçarak hatırlarım. 😅 Şimdi 2. Çocuk ya benim ki istiyorr ama bu sefer bende tık yokk ben kaçıyorum 😅😅

Bsrkaya ahahah kesinlikle benimki de bu doktor yasaklamadı mı bize deyip duruyordu hiç elim kolum rahat durmuyordu ay tövbeler olsun o halde kalmayı istemezdim herşey dozunda güzel Allahtan normale döndü sonradan da neymiş bu hormon dedim 😂😂

HurremSultan ah ahh zaten şuan onun hayalini kuruyoruz ,😂 bugünde regl oldum ,kocam gelene kadar reglimde biter ,yaşasın geceleeerrr 🤭🥳🔥💃

TombulHatun benimkide kızıyor , ben ona bı tane vuruyorum o bana 10 tane vurur , diyor çırpı gibi ellerinle canımı yakıyon , aslına ellerim dolma gibi niye öyle diyo anlamadım😂😂 harbi bütün pisliklerini döktün 😂😂😂