HurremSultan kırmızı götlü 😂😂😂😂 o asabilik bende de oluyor yaaa , geçen gün olmasın diye eşime tecavüz ettim , eşim döndü arkasını yattı dedim ne oldu, kendimi kullanılmış gibi hissediyorum dedi 😂😂 bı sigaram eksikti oda olaydı iyiydi😂😂
Orgazm olamıyorum diye ağladım
HurremSultan offff ahahahahhahaha ben hiç olmıyorum öliyim o zaman
- Düzenlendi
Ask_hosmus ahahaha benimki de dün ben yok istemiyorum dedim küstüm kızdı diye zorladı biraz bak tecavüz ediyormuş gibi hissediyorum az kendini şal dedi😂😂😂 Of ya arada bende tecavüz ediyormuş gibi oluyor ama😂 biz edemiyoruz bacım zorla kaldıramıyoruz ki ama onlar istesin yeterkiiii heryerimize sulanır Hatta kulak deligimize bile yapabilirler😂😂😂 biz öyle miyiz sadece biz isteyince kocayı kıvama getir de istesin de yapsın da boşalmasın uzun sürsün dee hay babam.hayy xaxgxsgzxn
HurremSultan ahaha kız Allah seni gece gece ağlayarak nasıl ilişkiye girdin benim konsantrasyonum bozulur bir kere 😂😂😂
Ask_hosmus ahahah ben bazen sabah başucuna paranı bırakırım diyorum eşime 😂😂😂😂
TombulHatun kizzz bende onundiyorum adam beni zorladiii😂😂 tecavüz sahnesi gibi oldu ama nedense aşırı zevk aldim🙊 tabi 1 dkka falan dayanabildim ağlamam geçti xhajgxznbx
TombulHatun bende diyim bu lafı tuttum bak😂😂🥺
HurremSultan ahaha değişik bir deneyim olmuş 😂😂
HurremSultan hatta paraya göre performans ölçüyoruz 🤣🤣🤣
TombulHatun ehehe sert erkek severizsss
TombulHatun bak kesin deniycem😂😂😂 kaç paralık istersin diye de olculendirme yapicam xjjx bu sexs işini paraya dökücem😂😂😂
HurremSultan kaç paralık istersin olmaz iş bitiminde ben onun baş ucuna para koyuyorm 50 koyarsam beğenmedin mi diyo 200 koyarm oo uçmuşuz der tabi paraları geri alırım işin esprisini yapar güler geçeriz 😂😂
TombulHatun ahahahjaa ben kendim için istiycem 😂😂 oral mesela xgsjxgjx 100 liradan açılış yapayim yarin😂😂😂 Of saka bi yana iyi gırgır yaparım bununla heee
HurremSultan ahaha evet çok iyi makara oluyor ya biz çok eğleniyoruz 🤣🤣
- Düzenlendi
TombulHatun kizzz ufkumu açtın bu gece heee senin para mevzuunn @Ask_hosmus da gecelik paketleme falann sedoşum da numaralı pozisyon seciyormusss😂🔥🔥 kizzz bu gece çok faydalı Bi gece oldu @Sedaa
TombulHatun oha çok iyi bende dicem bunu 😂 bakalım ne tepki verecek 😂
HurremSultan daha neler var bende de sesim çıkmıyor 😂😂
Ask_hosmus anlat qsko anlat niye içinde saklıyorsun kiii😁😁🥲🥵
HurremSultan tek hamle tek kelime yeterli olur bazen 😂😂
TombulHatun bende bazen onun istediği pozisyonu yapmayınca diyorum 500 verirsen olur😂😂