TombulHatun bende diyim bu lafı tuttum bak😂😂🥺
Orgazm olamıyorum diye ağladım
HurremSultan ahaha değişik bir deneyim olmuş 😂😂
HurremSultan hatta paraya göre performans ölçüyoruz 🤣🤣🤣
TombulHatun ehehe sert erkek severizsss
TombulHatun bak kesin deniycem😂😂😂 kaç paralık istersin diye de olculendirme yapicam xjjx bu sexs işini paraya dökücem😂😂😂
HurremSultan kaç paralık istersin olmaz iş bitiminde ben onun baş ucuna para koyuyorm 50 koyarsam beğenmedin mi diyo 200 koyarm oo uçmuşuz der tabi paraları geri alırım işin esprisini yapar güler geçeriz 😂😂
TombulHatun ahahahjaa ben kendim için istiycem 😂😂 oral mesela xgsjxgjx 100 liradan açılış yapayim yarin😂😂😂 Of saka bi yana iyi gırgır yaparım bununla heee
HurremSultan ahaha evet çok iyi makara oluyor ya biz çok eğleniyoruz 🤣🤣
- Düzenlendi
TombulHatun kizzz ufkumu açtın bu gece heee senin para mevzuunn @Ask_hosmus da gecelik paketleme falann sedoşum da numaralı pozisyon seciyormusss😂🔥🔥 kizzz bu gece çok faydalı Bi gece oldu @Sedaa
TombulHatun oha çok iyi bende dicem bunu 😂 bakalım ne tepki verecek 😂
HurremSultan daha neler var bende de sesim çıkmıyor 😂😂
Ask_hosmus anlat qsko anlat niye içinde saklıyorsun kiii😁😁🥲🥵
HurremSultan tek hamle tek kelime yeterli olur bazen 😂😂
TombulHatun bende bazen onun istediği pozisyonu yapmayınca diyorum 500 verirsen olur😂😂
Ask_hosmus bazen ama xakxxvxjshx adam.istemiyorsa kıvama getirmek zor😂😬😬😬
Ask_hosmus ahahhahaha para her pozisyonu acar diyelim o zaman😂😂😂🥵
HurremSultan ben bazen çaktırmadan huylandırırım onu , mesela güzel bı duş alırım saçlarımı tarayıp üzerimde havlu elimde bebek yağı yanına giderim biraz masaj yap uyuyim derim tamm der ama uyku harrraaam😂😂
Bazen de mini şort giyerim baya mini ama ,çay demlerim bardakları getirirken falan keser o beni zaten arkamdan offf offf der😂😂
O bazen halısaha maça gider o gelmeden hazırlanırım ben, kapıyı öyle açarım o yorgunlukla aklı gider gene😂😂
O çekiliş şeyini yap yarın ne kadar heyecanlı oluyor 😂
HurremSultan çok kolay kız deme öyle istemese bile onun sevdiği pozisyona geçerim hadi geeeel derim mecbur kalır 😂😂
HurremSultan bu işin şakası tabi 😂 neyse gidim de bi 1000 TL koparayım😂😂😂
HurremSultan ben çok fenayımdor da belli etmiyorm çok verimliyim aslında 🤣🤣🤣