• +18
  • En Ateşli Anınız🔥🔥

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Eskobar ahahah 😂 valla pek uğrayamıyorum buraya. Allah analı babalı büyütsün insallah. Kaç aylık oldu 🙈

Mlkck 7 buçuğa gidiyoruz
    Allah razı olsun

ruzgargulu Bende happykidsten geldim🥰 malum orda bu konular tabu sanki kimse sevişmiyor 😂😂
    Hem fikir alışverişi hem cinsellik anlamında yeni seyler keşfetmek icin geldim🎉🎉 Alışmam biraz zaman alacak ama

9 ay sonra

hayatımız ateşli. Evin içinde bulduğumuz her yerde birbirimizi sıkıştırır fikifik veririz 🤣🤣

ruzgargulu ay biz sevgiliyken sadece üstten sevişiyodum sürtünmeyle yani. Ama ben her seferinde ısrar kıyamet koparıyorum soksun diye. Bir gün eşimin annesinin evindeyiz annesi babası işte. Sevişiyoruz ama artık 3posta boşaldık bütün gün beraberdik. En sonki sevişmede sok diye kavga ettim resmen o kadar istedimkiii resmen adama zorla sokturdum ahahha

Pinkoooo tamam işte, sonuna kadar o nicki söyleyelim, üstünde yapışık kalsın sjsjsj😅🤣 (bu arada nerden geldi valla aklına yav)

zeytep bilmiyorum post açmıştı bir anda aklıma geldi yazdım 😂😂

MedavikPastam nasilda kaderimiz benzesiyor aynisi😂😂😂 bunu 2 kere yasamistim sarhosken bide saatlerce uzamisti yok boyle bisey🙈 benim esim alkol sevmez iciremiyorum

zeytep süreki abasıyanık diyinde bari belki naime hanım görürde bayram hediyesi olarak adımı değiştirir.. 😅