Pozisyon meselesii. !!🔥💅
Hayatonemsemeyedegmez banyoda yer olsa ben de yaptırcam küvete su doldurup ooh gelsin ateşli dakikalar
Hayatonemsemeyedegmez barıştık kız dün gene tam küsecektim hey heylerim üzerimdeydi dingilendim kendimi 🤣🤣🤣🤣
Valla benim en sevdiğim ben yatakta eşim ayakta olması bence çok güzel bide cowgirll iyi ya misyoner de güzel bence hepsi güzel 🤣🤣🤣
TombulHatun hjha 🤭alemsin tombulumm🤭🔥
Sevde_20 benim esim keşfetinden beri bunu yapıyo desem inanırsmısın 🤣🤭
Buzlulimonatam ayy dogg bende çok seviyorumm birseyler oluyo bana titreme geliyoo🤣🤭🔥
Yasak_elma yaa sakin sakinn🤣🤭
buzdankalpler sen bu isi biliyosunn krall🤭🤣
She_angel amman kuzumm küsme lütfen sen küsüyosun. Adama yazığım geliyorr🤣🤭
Hayatonemsemeyedegmez çok iyi😂
Hayatonemsemeyedegmez gelmesin kız
Hayatonemsemeyedegmez sorma bende bende çok seviyorum 😍
She_angel 😁 hakediyo diyosunn 🤭
Buzlulimonatam tombik kalçalarda olunca zevkten geçinmiyoo 🤤🤭
Hayatonemsemeyedegmez ay eveeet 🔥🙈🥰
Sevde_20 aşko ne tür fantaziler kuruyosun ki aklındaa 🤔
Hayatonemsemeyedegmez yatağa uzanıyorum başım yataktan sallanıyor eşime oral yaparım oda bana dokunur eliyle işte şey ederr🤭🤭🔥 en değişigi bu sanirim😅😅 yani yapmayı denedik birçok şeyiiii ama yapabildiğimiz ve yapmaktan hoşlandığımız değişik olarak Bu var sanırım çok sık yapmayız ikimizinde kafası ayıkken güzel oluyor 😁🔥 genelde benim kafam uykusuzluktan milyon oluyor ilişkiye girdiğimizi bile unutuyorum bazen😂😂😂♥️
Sevde_20 kız o ney oluyor gxjsux tarif wtsenee
HurremSultan cowgirl ata biner gibi eşinin üstüne çıkıyorsun ve zıplıyorsun ileri geri yapıyorsun çok güzel ve bosalma pozisyonu G noktasına tam baskı uyguluyo süper birinde ikimizde öyle bosaldik çok güzeldi 🙈🙈