Denizzzzz kıyamam ya bende çok korktum valla neyseki atlattık inşallah bi daha ihtiyaç olmaz 😄😄

Denizzzzz rica ederim canım amin inşallah yumurta geliştirici macunda var onuda aldım kist öacunundan sonra kullanmaya başlayacağım ki inşallah gerek kalmaz yinede nasip 💜

Semanur21 troit normal doktor sıkıntı yaratmaz dedi kist imde gecti 1 ay caksır suyu ile gecirdim Bi sorun kalmadı sükür

Semanur21 Aynen canım inşallah mutlaka alacağım hepimize şifa olsun güzel haberler verelim birbirimize ya🥰

Semanur21
      Evet canm :) ben her gün ud hindi tozunu demleyip içiyodum, hakikaten çok güzel bi şey. Her şeye faydası varmış, Kokusu kötü olsada 😅

Deletedmom2 boşver gül bence ağladıkça çözüm olmuyo no stres 😄 ben çok ağladım boş işe yaramadı artık o günlere dönmeye hiç niyetim yok önce kafada herşeyin güzel olması gerekiyor ki güzel şeyler yaşayalım

Seraymesut35 valla canım benim genelde adetten önce ağrır dört beş gündür baya ağrıyo benim ve adetime daha var diye biliyorum tabi çokta düzensizdir sen kan testi yapmadın mı

Semanur21 adet ım gelseydı şimdi biter Di ama gelmedi ve bana 10 gun bekle dendi suan 7gun dur gelmedi perşembe gunu 10 gun olucak ve simdi versem cıkar mı bilmiyorum