esinnnnnnn evet birlikte olduk 🤣 hiç aklıma bile gelmedi gebelik zaten bi kaç ay sonra kaçtım kocama evlendik 😁

Busra72 regl olmadan hemen önce🤣
Sevgiliylen arada öpüşüp elleşiyordukta
Nişanlıyken bizim dini nikahımız vardı sonra biraz daha oynaşırdık arada bir benim nişanlım uzaktaydı aylarca göremezdim işte geldiğinde falan işte ama hiç ilişki olayına kadar gitmedik nikahımız olduğu halde

1) en son 1 ay olmuştur. Çocuktan sonra hiç yapamıyoruz ya kocam çok istekli benim ne isteğim ne halim var 🥹 2) evet olduk hem de ilk tanışmaya geldigi zaman 😂 eşim yurt dışında yaşıyor tanısmaya geldıgı gün evlenene kadar her gelişinde yaptık 😂

Busra72

1. Dün gece 🫣 bu gecede olacak gibi 🤣🤣
    2. Evlenmeden önce bişi yaşamadık öpüşme vs dışında evlendikten sonra herşeyş yaşadık bence evlenmeden önce bişiler yapmak bana iyi hissetirmezdi herşey yerinde güzel tabi herkes farklıdır saygı duyarım 🩶

aslankadini008 kızZ ilk tanıştığınız gün be ara yakınlaştınız😁😁😁
    Ben ilk tanıştığım gün eve dönüşte elini sıkmayı bile unutmuştum🤣🤣🤣🤣

Busra72 en son ne zaman oldu hatirlamiyorum zor bir bebeğim var 😏😏
      Nisanliyken bir defa yakinlastik öpüsmeyle başladı elleşme öpme falan ilerliyordu ki ben durdurdum nikahtan sonra tamamladık 😂

Busra72 1. Salı günü

Sevgili olduğumuzun 6. Ayından sonra her fırsatta oldu 😅🔥 arabada dağda bayırda onların evinde 😂

Busra72
      1 Salı günü
      Nişanlıyken imam nikahlıydık oral sevişme elleşme kaynanamın evinde paso 🤪

Busra72 1 bir iki saat önce usjazn
      2 anasını bile ağlattık bir sene elimi tutmaktan öteye gitmeyen ilişki son 6 ayda fik fik yapmadan durmuyorduk😅😅 sonra da evlendik zatsnxgshxx

Busra72 nisanliyken imam nikahı vardı her fırsatta yapıyorduk 😁 şimdi bebek var çok zor oluyor 😭

En son dün yaptık.Yaptıkta denmez ama birbirimizi tatmin ettik adetliyim ama dayanamadım temas edince şeyine.Eliyle boşalttı o beni.Bende onu.😍
      İlk birliktelik nişanlıyken oldu.Sürtünerek boşalıyorduk her fırsatta.Sonra bi gün bizim evde yalnızken sürtünürken dayanamadık ikimizde giriverdi harikaydı.İmam nikahımızda yoktu valla Allah affetsin 🙁

Busra72 Sevgiliyken sürekli sex hayatımız vardı 3 yıl sonra evlendik zaten hala devamkeeee 😂