• +18
  • EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2

Slaedz06 ayyy adamlar anliyordur da işte onların zamanında samanlık vardı orda iş piserdi şimdi samanlık yok işte napalim😂😂🥺🥵

HurremSultan bizde kömürlük var bacım napalım😂😂 kayınbabam hep anlatır kaynanamla nişanlanmışlar birgün diyo çatıya çıktım evlerini gözetliyom evde taa uzakta diyo cam görünüyo bitek pencere açık geçse de bi görsem diye bekliyom diyo babası geldi camdan bakınca beni gördü sinirle kapattı evlenene kadar görmedim diyo napak gardaş böyle mi olak😂😂 şimdi yüzünü görmeden şeyini görme peşindeyiz ayıllll

elifygt qyyy kötü hissettim kendimi dmsgxjx niye kimse birsey yapmamış. Eşime diyorum günahım çok zina günahı çok büyük diyor naptinkii dedim senle yaotik ya birsuru şey evlendin günah değil diyor sjsgxx Of bu erkolar off

HurremSultan ne haltlar yedik 😂 yayla evleri vardı oraya giderdik gece çıkıp evin önüne gelirdi bizim ev dağ köyü bildiğin gece yarısı kimse olmaz dışarda zaten evler uzak anam babam uyurken kaçardım arabaya 😂 seviş oynaş sürtün kaç 🤣🤣

HurremSultan anketi yanlış işaretledim 😁😁 bütün hurmaları eşimle yedim sadece birleşmeyi düğün gecesine bıraktık 😄 bekarken sık sık oda bende mesai kalırdık eşim mesai kalıyorsa ben evdekielre mesaideyim der onun ofise giderdim öpüşür elleşirdik ben mesaideyken o benim ofise gelirdi 😄😄 düğüne 2 ay var bizim hem resmi hem dini nikahımız kıyılmış evin eksiklerini tamamlıyoruz alışverişteyiz kayınvalidemin evindende bir kaç şey alacaktık gittik evde kümse yok eiim kilitledi kapıyı ilk defa orada çıplak gördü beni sevişmiştik ne cesaret be Allahtan kimse gelmedi 😄😄

TombulHatun ayy kankii çok heyecanlı degilmii ya ahxx biz bazen kaynanamlar bize gelince kocam heyecanlı bir başka oluyor diye yatak odasına kitliyor benigzzgxj

HurremSultan o zamanın heyecanını hazzını hiç birşeye değişmem ama şuan ne biri benim evimdeyken ne biz başkasının evindeyken yapamam asla 😁😁😁

TombulHatun biz yapıyoruz çok heyecanlı oluyor xgxgxjsjx zaten eşim genelde uyuduğu için bende beş dkkaa yanına uğruyorum işte ahahhaa