Uykulupingue canım kaynanam çok iyidir sizden iyi olmasin💝🥲
EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2
MedavikPastam herkeste oluyormu bende spiral taktırmak istiyorum ama sürekli kanlı akıntı istemem ya
papatya800_ bende oluyor Allahin belasi mafetti benixxjnsx
HurremSultan maşallah canım benim 🫶🩷
HurremSultan çünkü bagaja geçtik ön cam hariç her yer film mi anca arabanın sallanmasını görürler eşim diyo yat aşağı ne ayyaşı 😃😃
HurremSultan eşimle evlenmeden önce bekar evi çook tutardık. Zaman zaman iş mesaisi uzadı diye aileme yalan söyler geceyi birlikte geçirirdik.
En güzel anımız şuydu: bir gün iş çıkışı aldı eşim beni (o zamanlar manitayız tabii) yolda yürürken kapısı açık bir apartman dikkatimizi çekti. E ikimiz ruh ikizi tabii hemen şeytanlık düşünüp birbirimize bakıp gülümsedik 🔥😂. Eşime dedim hadi şu binaya geçelim. Eşim bi afalladı ama görürler belki boşver dedi, bende korkma hadi girelim dedim. Girdik binaya . En üst kata çıktık. Çatı kapısı kısmına geçtik. Hafifte karanlıktı zaten ortam ambiyans çok müthişti. Duvara dayadı beni öpüştük önce, bir yandan elleşiyoruz, sonra eteğimi kaldırdım hadi gir içime dedim. Eşimde heyecanla hemen işe bağladı. Bi yandan ağzımı kapatmış ki inlersem ses duyulmasın . İş bitti sonra hemen üstümüzü düzeltip çıktık kapıya. Atraksiyonlu, böyle yakalanma korkusu olan sex hayatı beni çok etkiliyo. Monotonluk sevmiyorum 🥰
papatya800_ bence herkezide degiskenlik gosteriyo 2 yıldır var bende sprial kanlı akıntı falan olmadı hiç
TombulHatun ahahahha ya seni yiycem😂😂 korkma o zaman kız bizimki normal sedan araç anca koltukta yapilir😂😂🤪
Kamelia anaammmm kız ne güzel ne heyecanlı Cook zillisin jheee🤪🤪
HurremSultan öyleyim biraz😍. Çocuk var diye durulduk biraz . Yoksa affetmem . Arabada, balkonda, tenhalarda eşimi dürterdim ama annelik durduruyor beni 😂
Kamelia benide tesettürüm durduruyor🤗 o yuzdrn dışarıda yapamam çok dikkat ederim öyle şeylerle boynumu bile açmam öyle gören olsa kalp krizi falan geciririm heralde ahahahha
HurremSultan koltukta rahat etmedim ben sıkış tıkış zevk vermedi arkası mükkemmel 😄
TombulHatun Anamm herkes döktürmüş bende anlataamm 😂 biz eşimle üç ay çıktık sonra nişanlandık komşuyduk zaten yanyana binalarda oturuyoruz onların binada girişte kömürlükler var sıra sıra ama bina kapısı gibi kapısı var herkes direk giremiyo anlıyosun geleni sonrada sırayla daire numaralı kömürlükler onların ki boştu kaynanam eski koltuklarını koydurmuştu bize de gün doğduuu ahhahaha ne çocuklar bıraktık orda hala kaynanama gidince kocam bizin çocuklar okula başlıcak artık diyo fkjfkfkf tabi oğlumuz var 4 yaşında hahahah
HurremSultan ben açık olduğum için sorun yok. Tabii ulu orta yerlerde yapamam ama tenhalarda iyi oluyor 😂
Slaedz06 uygulamayı kadından çok özünde fahise olan erkekler kullanıyor. Hayırdır buraya kadar duştunuz mu açın kendi kendinize yazdığını +18 hikayeler dolu siteleri orada tatmin olun rezil herifler
yerdeniz06 Sakin ol o erkek değil ama senin kafayı yemiş bi olduğun belli, beni saldınız bu sefer o kıza mı taktınız kafayı?
HurremSultan biz evlenmeden her boku yedik tatile gittik eşim yurtdışında idi kaçar kaçar gelirdi dayanamıyordu 😃😃
MedavikPastam haha öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin kız😂🤣
yerdeniz06 arkdaşım sorunlu musun ilk yorumum değil burdski herkes beni tanıyor 2 tane evlat annesiyim bi stokla da ondan sonra yorumunu çak 🤣 keşke erkek olaydım