xyzem sonrasında sormadınız hiç niye böyle bir şey istedin diye jajdjdj

xyzem hayalini kuramadım bi an oral yaparken nasıl domalır ¿¿
    Farklı pozisyonlar denemek istemiş demekki

xyzem erkektir erkektir benimkide seviyor bende ilk tuhafıma gitmişti ama olabiliyormuş oda oradan zevk alıyor işte 🤷

akkiz hayr konuyu mümkün olduğu kadar erken unutmak istiyorum 😂

xyzem eşime oral yaparken domalsana böyle yapım dicem 🤣🤣🤣🤣
        Bakalım ne diyecek tabi istemez eminim
        Tik tok kullaniyormusun kullanıyorsan eğer gagabulut diye birisi var orda onun yayınlarına bir bak istersen anlarsın kocanın neden öyle birsey istediğini
        Büyük ihtimalle öyle birisi eşin

xyzem güldüm ama ben ya affına sığınıyorum🤣 napayım bende yok sokamıyorum sana deyip gülerdim ben sonra kesin kavga ederdik 🤣🤣 abi ne alaka ya adamın domalması der kıçına bi şaplak atardım kesin 🙈😂

ipek2022 hahhaha çok iyi öyle birisi derken nasıl birisi kesin anlamadım daha açık yaz alınmam😂

merabatelevole bende gülüyorum çünkü gülünecek kadar komik 😂 kal geldi bana da onun haricinde napıyorsn hanım fln diye bende laf söylerdim mutlaka özürlü gibi kaldım aklımda deli sorularla

ipek2022 oha gaga bulut 😂😂 hayır ya benim kocam bildiğin erkek buna inanmak istiyorum jsjjdk

xyzem yanı pasif olabilir demek istedim
                  🤣🤣 belkide evlenmeden önce yasamışlığı var
                  Valla gagabulutun yayınlarından sonra kimseye güvenim yok açıkçası
                  Tek eşime güveniyorum çünkü bi kere bile anal yapalım veya ben domalayim sen yala öyle birsey duymadım
                  arkadaşı bile yok herseyi benim 😍

xyzem inşallah beraber yaşlanmak nasıp olur size o zaman anlarsın 😁😄 pasif mi yoksa normal mi🤣🤣🤣
                    Erkek olup pasif aktif olanları var işte normal erkekten hicbir farki yok sadece popo seviyorlar

ipek2022 ya allah korusun ne yaşanmışlığı hahshhss normal zamanda inanılmaz sinirlenirsin poposuna dokunulmasından vurduğumda yada mesela arkası azıcık tozlansın annesine bile kızar dokunmasından değildir herhalde öyle bişey