xyzem güldüm ama ben ya affına sığınıyorum🤣 napayım bende yok sokamıyorum sana deyip gülerdim ben sonra kesin kavga ederdik 🤣🤣 abi ne alaka ya adamın domalması der kıçına bi şaplak atardım kesin 🙈😂

ipek2022 hahhaha çok iyi öyle birisi derken nasıl birisi kesin anlamadım daha açık yaz alınmam😂

merabatelevole bende gülüyorum çünkü gülünecek kadar komik 😂 kal geldi bana da onun haricinde napıyorsn hanım fln diye bende laf söylerdim mutlaka özürlü gibi kaldım aklımda deli sorularla

ipek2022 oha gaga bulut 😂😂 hayır ya benim kocam bildiğin erkek buna inanmak istiyorum jsjjdk

xyzem yanı pasif olabilir demek istedim
          🤣🤣 belkide evlenmeden önce yasamışlığı var
          Valla gagabulutun yayınlarından sonra kimseye güvenim yok açıkçası
          Tek eşime güveniyorum çünkü bi kere bile anal yapalım veya ben domalayim sen yala öyle birsey duymadım
          arkadaşı bile yok herseyi benim 😍

xyzem inşallah beraber yaşlanmak nasıp olur size o zaman anlarsın 😁😄 pasif mi yoksa normal mi🤣🤣🤣
            Erkek olup pasif aktif olanları var işte normal erkekten hicbir farki yok sadece popo seviyorlar

ipek2022 ya allah korusun ne yaşanmışlığı hahshhss normal zamanda inanılmaz sinirlenirsin poposuna dokunulmasından vurduğumda yada mesela arkası azıcık tozlansın annesine bile kızar dokunmasından değildir herhalde öyle bişey

ipek2022 ben yayın fln izlemedim de sadece instagram dan baktım adama gidip sürekli popo suyla oynaıp bu olayı çözmem lazım hahshs

xyzem ben mi anlamadım acaba kocan domalınca nasıl yaladın bacım kdksks bende 6 senedir evliyim nişanlılık falan saysak 8 senelik saksocuyum hahahshahahs ama ne kocam önüme domaldı ne ben domalınca yalamayı biliyorm 😂😂😂😂

xyzem ay ne bilim hiç böyle bilmiyordum onun yayınları sonrasi artık yolda erkek görsem bile içimden sende mi götcusun diyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
                  Bir uygulama var orda sırf erkekler takılıyor ordan bulup arıyor çağırıyor buluşmaya rezil ediyor amcalar mi dersin dedeler mi dersin her türlüsü var