Kızları adet döneminde olduğum için mi bilmiyorum duygularım allak bullak doğum kilolarımi veremedim.Cocuktan önce de 23 kilo verdim dedim belki eşimle aram düzelir hamile kaldım tekrar kilo aldım vücudumdan utanıyorum tiksiniyorum heryerim kat kat oldu evde eşimin yanında askılı ne bilim kısa şort giyemiyirum. gecelik giysem karanlıkta giyiyorum eşimle birlikte duş almak istiyorum ama kendimden utanıyorum vücudumdan burda neler neler okuyorum niye benim evliligim böyle değil diyorum 😭

aslan63 üzülme boşuna geçen bi post açtım eşin sana düşünse hiç birine bakmıyo. Ben o kadar dikkat ettim doğumdan sonra deli gibi verdim büyütün kilomu ama kocada iş yok. Sende utanma gönlünce yaşa herşeyi eşin seni seviyordur eminim

aslan63 Canım niye kendine bu kadar öfkelisin nefret dolusun? Kaç kilosun ki? Yani hiçbirimiz mükemmel değiliz zaten hepimizin vücudunda pürüzler vardır Hiçbirimiz pürüzsüz pıtır değiliz

aslan63 Ben de böyleydim ama aşmaya çalışıyorum devamlı. Eşinin yaklaşımı çok önemli. Mesela eşim hiç beğenmediğini belli edecek bir davranışta bulunmadı veya bana hissettirmedi. Aksine o sanki mankenmişim gibi davranıyor 😂 Bunu gördükçe bu sınırı daha çok aşabiliyorum. Sen de kendinden nefret falan etme lütfen. İnan aslında fizikle falan ilgisi yok hiçbir şeyin. Seven erkeğin gözüne gelmez hiçbir şey. Kilo bu alınır verilir elbet veririz. Sen her bedende çok kıymetlisin 💕

aslan63 sana bişey diyim mi bence yani bana göre kilolu kadınlar da gecelik daha seksi duruyo neden diye sorarsan ee popo büyük meme büyük adam daha ne istesin sen vücud temizliğine dikkat et kilonu boşver ve sen ne kadar kendine güvenirsen eşinin gözünde daha seksi gözükürsün

Bende yeni doğum yaptım karnım çok kötü halde çarıl çarıl çatlamış şimdi bende çok üzülüyorum eskiden gecelik felan giyerdim şimdi bu karınla nasıl giyecem

MedavikPastam 80 kiloyum canım eşim yüzünden ya bu öz güvensizlik çocuktan önce çok kalbimi kırdı kilo yüzünden vücudun beni çekmiyor vs neler neler şimdi de seni her halinle seviyorum diyor ama bilinçaltımda hep o kelimeler var psikolojimi bozdu resmen

Ask_hosmus eşim hiç normal erkekler gibi değil ki cinsellik ile alakalı hiç konuşmayız ne sever ne sevmez bilmem bana sormaz aklına gelince yanaşır ben de bu nedenden dolayı sorunu hep kendimde arıyorum halbu ki ben ondan 12 yaş küçüğüm peşimde pervane olması lazımdı

yesilimsii çocuktan önce söyledi bana sinirle söylediğini söylüyor ama bilinçaltımda hep o sözler var asamiyirum bunu bir türlü

aslan63 evet boya göre kilon varmış ama giydiğini yakistiran kadın vardır bir insan giydiğini taşımalı dik dur mesela duruşuna dikkat et prüzlerin nasıl görünmüyorsa öyle dur mesela benim bacaklarımda selülit görüntüsü var bazı hallerimde daha belli oluyor eşimin yanında dikkat ediyorum ama şortumu da giyiyorum sende öyle yap bu kadar sinirliysen kendine karşı bir kere her sabah kalktığında aynaya bak güzel yönlerini hatırla hatta otur bir kağıda yaz güzel özelliklerini kendinde sevdiğin şeyleri kendine ve kocana çekici gelen hallerini bunlara odaklan tamam mı sonrada aynanın karşısına gec ve kendine güzel olduğunu hatirlat sen inanırsan eğer sen özgüvenli olursan inan bana her giydiğini hem taşır hem kendine yakistirirsin zamanla da bir bakmışsın ki adamın karşısında çırılçıplak soyunmuşsun🤭kız bak adam seni beğendiğini söylüyormuş da artık sende bunu yap sen kendine inanmazsan kimse inanmaz bunu sen başarıcaksın güzelim 💄💋💅

aslan63 hep bu erkekler biz kadınlarda piskolojik travma bırakırlar anlıyorum seni ama bacım dert etme bende 160 boyum kilom 74-75 oynuyor hiç umrumda değil
                  Eskiden zayıf kadınları severdi eşim artık sevmiyorum diyor
                  Lokum lokumumsun diye çok seviyor beni minciklar falan artık seni zayıf istemiyorum böyle alıştım diyor
                  Belki seninde eşin artık böyle seviyor seni takma kafana sal gitsin
                  Öncelikle kendini sevmeyi öğren

aslan63 burdaki her evlilige bakma biz anlık Öutlu oldugumuz şeyleri yazınca eşlerimizle musmutlu mesut yaşamıyoruz herkesin illa ki vardıe bi derdi sorunu ama sana tavsiyem vücudunu tanımayı ögren mesela şortlar var ama yüksek bel kusurları kapatıyor kilolu durmuyorsun Instagraöda var o tarz videolar aynı kişiye bezer farklı iki kombin yapıyorlar birinde fizik çok hoş duruyor birinde kusurlar bariz belli oluyor o şekilde giyin kendini sev ben kendimi aynada begeniyorsam iş biter kocam ister begensin ister begenmesin bana da artık kilo verme bak ben çok zayıf sevmem diyor boyum uzun olunca zayıf duruyorum ama bende ona yoo ben memnunum hatta 4 kilo daha gitse tam kıvamında olcam diyorum ben çyşe istedigim için yani kilo seven biri olsam öyle kalırım umrumda olmaz yoksa kocalara barbi bebekte olsan bakacak olunca bakıyorlar inan buna sen kendini sev ona göre giyin ha kilomdan memnun degilim dersen zaten vermişsin 23 kilo yine verirsin dogum kiloları bi günde alınmadı ki bi günde gitsin

Enerciii çok sağol canım önem verip yazmışsın uzun uzun kilo vermeye çalışıyorum inşallah veririm söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim 😊

MedavikPastam eşimi görsen dersin bunu mu kafaya takıyorsun herkes bu adamla nasıl evlendin sen der yüzüm güzeldir ama kilolarimi da vermeye çalışıyorum bir şekilde 😊

aslan63 hemen diyete ve spora başlayabilirsin nefret etmek yerine kendini üzmenin hem sana hemde çocuklarına ve eşine çok zararı olacaktır..en başında kendini sevmelisin ve başlamalısın zor olacak ama sonu güzel 😇 benimde 10 kilo fazlam var basenler pert..ama işte baslamam gerek biliyorum güzel bişeyler alıp kendini motive edebilirsin diyetisyene gitmeyi denedin mi ya da ücretli online diyetleri denedin mi imkanın varsa mutlaka dene bence deneyenler çok memnun kalıyor takviye ürünler de veriyorlar zayıflamak çok kolay hale geliyor diyetisyeninde seni motive eder tabbi maddi durumun iyiyse ben yapamıyorum ama öneririm sana çünkü cidden hayatı değişen çok insan var . özellikle bizim gibi doğum yapıp kendini begenmeyen sonradan eski halineden bile güzel olan çok kişi gördüm 🌸

Sevde_20 aslında yapabilirim daha önce de zayıfladım az çok biliyorum ne yapacağımı tiroid rahatsızlığımfa var gram gram veriyorum inşallah başarırım ya