ddbbee_5 ay benimde tam olarak öyle ya bi çaresini bulursan bize de söyle çıban gibi çıkıyor resmen 😔

delicee aynen ya sönünce bide mormor oluyor daha tandevu bulamadım biran önce gidicem doktor ne derse yazarım burayada

Askkadini çarşamba gününe randvu aldım doktora gideyim bakalım ne dicek yazarım buraya krem falan verirse adını falanda yazarım olmadı

ddbbee_5 kiz doktor krem verdimi sen kullaniyonmu ben asla krem kullanmayi sevmiyorum ya sevemedim elim catlasa kullanmıyorum krem insani deilim ben bunu nasil asabilirm

Askkadini bende sevmiyorum krem ya vıcık vıcık oluyor rahat edemiyorum sürünce ilk 2 kere doktora gittim bu sorun için losyon ve krem vermişti ismini hatırlamıyorum ama sürdüm ilk zamanlar 5 6 tane falandı onları sürünce iyice yayıldı şimdi önüne geçemiyorum

Derininmotheri tek çözümü sinoz peeling bende de vardı bugüne kadar nasıl kullanmadım bunu dedim ikinci kullanmam da nerede ise bittiler

ddbbee_5 ya fotoğraf yukleyemiyorum kremlerin ismini soylesem hatirlarmisin eger ayniysa ben kullanmiyim bendede artmasin

delicee

Askkadini

delicee

Askkadini kızlar gittim doktora ance fırsat buldum yazmaya 2 kutu hap verdi 3 kutu losyon verdi ama önceki kullandıklarımdan değil doktor bana sordu kasık bölgesinde göğüz uçlarında boynunda falan varmı diye yok dedim oralardada oluyorsa köpek memesi hastalığı olabilir dicektim dedi sigara içiyorsan bırak hemen tetikler dedi dedim bekarkende içiyordum doğumdan sonra başladı dedim sonradan oluşur dedi hap ve losyonun fotoğrafını atıcam birazdan hapı emzirenler kullanamıyor bu arada doktor söyledi ben emzirmediğim için verdi bilginiz olsun

ddbbee_5 munderm melhem sur ustune strec film kapla bi saat sonra yika dedi excipial ve ürederm hydro kremlerinide gunde 3 kez kullan dedi ama bendeki usengeclik 🤷

ddbbee_5 yaaa simdi gordum ben yazicaktim ama gitmissin zaten doktora ayni durumdan benim kiz kardesim muzdaripti, aklina gelebilecek her seyi kullandi en son bi doktora gitmisti kil koku iltihabi var sende dedi doktor cünkü en son gögsünde de cikmaya basladi. Onun icin ayri bi klinige gitti. Klinikte estetik doktoru bi uygulama yapmis, ondan sonra hepsi kurudu gecti lekeleri de asiri azaldi yok gibi suan unuttum simdi ismini. Sen bi kremleri kullan iyi gelmezse bana tekrar ulasirsan kardesimin yaptirdiği islemi sorayim bi ona

Askkadini bana verdiği ilaçları ismi bunlar değildi bana öyle demedi doktor popoyu ıyıca yıka sonra losyonu sür kuruduktan sonra kremi sür kalsın öyle dedi yaptım ama komple sürdüğüm için yayıldı sanırım isimleri f harfiyle başlıyordu benimkilerin