Derininmotheri belki yanlış bir beslenme uyguluyorsun veya kıl temziliği yaparken sorun oldu sanjrjm
Hanımlar popoda sivilce yardım m
ddbbee_5 ayni dertten bendede var bi çözüm bulursaniz söyleyin lütfen
ddbbee_5 bnaada krem yazdi 3 kutu bakalim aynimi
ddbbee_5 kiz doktor krem verdimi sen kullaniyonmu ben asla krem kullanmayi sevmiyorum ya sevemedim elim catlasa kullanmıyorum krem insani deilim ben bunu nasil asabilirm
Derininmotheri tek çözümü sinoz peeling bende de vardı bugüne kadar nasıl kullanmadım bunu dedim ikinci kullanmam da nerede ise bittiler
ddbbee_5 ya fotoğraf yukleyemiyorum kremlerin ismini soylesem hatirlarmisin eger ayniysa ben kullanmiyim bendede artmasin
- Düzenlendi
Askkadini kızlar gittim doktora ance fırsat buldum yazmaya 2 kutu hap verdi 3 kutu losyon verdi ama önceki kullandıklarımdan değil doktor bana sordu kasık bölgesinde göğüz uçlarında boynunda falan varmı diye yok dedim oralardada oluyorsa köpek memesi hastalığı olabilir dicektim dedi sigara içiyorsan bırak hemen tetikler dedi dedim bekarkende içiyordum doğumdan sonra başladı dedim sonradan oluşur dedi hap ve losyonun fotoğrafını atıcam birazdan hapı emzirenler kullanamıyor bu arada doktor söyledi ben emzirmediğim için verdi bilginiz olsun
ddbbee_5 munderm melhem sur ustune strec film kapla bi saat sonra yika dedi excipial ve ürederm hydro kremlerinide gunde 3 kez kullan dedi ama bendeki usengeclik 🤷
ddbbee_5 yaaa simdi gordum ben yazicaktim ama gitmissin zaten doktora ayni durumdan benim kiz kardesim muzdaripti, aklina gelebilecek her seyi kullandi en son bi doktora gitmisti kil koku iltihabi var sende dedi doktor cünkü en son gögsünde de cikmaya basladi. Onun icin ayri bi klinige gitti. Klinikte estetik doktoru bi uygulama yapmis, ondan sonra hepsi kurudu gecti lekeleri de asiri azaldi yok gibi suan unuttum simdi ismini. Sen bi kremleri kullan iyi gelmezse bana tekrar ulasirsan kardesimin yaptirdiği islemi sorayim bi ona
ddbbee_5 anladim belki bu lar iyi gelir o zmn bi arastirayim aylar once aldim