• +18
  • Dün gece yaşadığım 🔥

Oglunasik Yok Canım sürmüyorum aslında akıntı vs bn de çok çekiniyorum bekarken de yapardık o zmn hiç çekinmezdim şimdi temizliğine eskisi kdr dikkat edemediğim için çekiniyorum

elifdedimbededim sjhdjshd kız benimde aşırı bulanır ama benim kocam azgın napayım 🤣 tabi benim vahşi cazibeme dayanamıyor o ayrı kudurttum adamı jsjdjs

Oglunasik vajinaya yag veya koku surulmez. Florasini bozarsiniz. Vucudunuza surun kokusu gelir zaten. Bi de temiz oldugunuz zaman sorun olmaz. Ayrica islandikca akinti olur tiksinse esiniz yapmazdi oyle dusunun

Oglunasik her zaman yalar 🤭 genelde seksten once dusa girerim tertemiz olurum o yuzden ekstra bısey surmeme gerek olmaz temiz olur ♥️ en sevdiğimiz 69😂

Oglunasik oyyyy okurken iritee oldumm bu ne yaa. 🥴 Bu aralar orosbu lafı meşhur oldu galibaa. Ne merakliymissiniz kendinize orosbu denilmesine. Ayrıcaa bu kadar detay verip yatak odanızı anlatmanizin manası neydii açık açık ya. 😑 yokk kimsee inan senin kadar orosbu olmak istemiyordur. Kocama da orosbuluk değil eşlik yapıyorum.

Bsrkaya beğenmiyorsan çık git kardeşim sana anlatmadım ki ben bunu ksjdjsjs😂 sen bu kadar mutlu olamıyorsun herhalde

Cicekliperde herkesin zevk verdiği şey kendine bacm ben senin zevk aldığın şeyleri sorgulamıyorsam sende sormayacaksn

Bsrkaya bak sen, devam et post okumaya öyleyse belki birilerinden taktik alırsın da mastürbasyon postalarndan çıkıp kendi eşinle özel anlar yaşarsın