- Düzenlendi
@“Medusa”#p848321hahahaha dikkatli oku tatlım ve beynini kullan oruspu kelimesini kullanmadım ama belki de arkadaş yatakta çok pasif utanıyordur o kelimeyi istemeyi ne dersin 😂
@“Medusa”#p848321hahahaha dikkatli oku tatlım ve beynini kullan oruspu kelimesini kullanmadım ama belki de arkadaş yatakta çok pasif utanıyordur o kelimeyi istemeyi ne dersin 😂
Oglunasik ben zevk aldığım şeyleri paylaşmıyorum ki sorgulayasın. Paylaşana saygı duyuyorum evet ama sana orospu denilmesi seni nasıl tahrik ediyor bunu anlamayamıyorum.
Cicekliperde ayy Allah’m ne zorunuza gitti ya
Bsrkaya kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
Oglunasik merhaba cnm trendyol da nioli yağı var onu iç çamaşırına 3 damla damlatıyor sun ne koku nede akıntı olur bence denemelisin çok güzel kokusu var ☺️
Oglunasik niye zoruma gitsin ki ? Cümle kuramamaktan mı kaynaklı bu ‘zorunuza gitti’ cümlesinin tekrarı.
Asena_4722 tmm cnm teşekkürler 💕
Cicekliperde Hanfendi o kelimeyi kendisine yakistirmis , vee baya da sahiplenmis bize de saygı duymak düşer 🤭 oda zannediyor ki zorumuza gitmiss bazilarin mantığı çok farklı çalışıyor gerçekten inanması çok güç 🤷🏻♀️
Cicekliperde aynen aynen hadi tıpışın
Oglunasik rica ederim 😇
Asena_4722 zararlı deıldır demi kuzum
Bsrkaya insan kendine saygı duymazsa ona hiç kimse saygı duymaz. Alan memnun veren memnun 🤣
Oglunasik tıpışın ne ya?
Oglunasik hayal ettiği hayat mı 😂😂 orospu hayatı mı?
Cicekliperde aman ne uzattın kız boşver kendini orosbu gibi görüyorsaaaa zaaarrr 😂😂😂
Cicikiz haklısın canım 😂 ne bileyim bir kadının bu duruma düşmesi rahatsız etti sanırım beni
Cicekliperde tamam cinsellşk bir gercek ama ben bu kadar ayrıntıdan hiç hoşlanmıyorum 2021 sen beri burdayım cinsel ilişkimi paylaşmadım hanimefendi diyor ya kocanla özel anın olsun buradaki platformda kocasıyla özelini paylaşmaktan çekinmeyen kendini orosbu gibi görmesini normal karşılıyorum artık