Cicekliperde tamam cinsellşk bir gercek ama ben bu kadar ayrıntıdan hiç hoşlanmıyorum 2021 sen beri burdayım cinsel ilişkimi paylaşmadım hanimefendi diyor ya kocanla özel anın olsun buradaki platformda kocasıyla özelini paylaşmaktan çekinmeyen kendini orosbu gibi görmesini normal karşılıyorum artık
Dün gece yaşadığım 🔥
Cicekliperde kız bide diyorlar kıskandın mı zorunuza mı gitti sanki biz hiç yaşamıyoruz cinsellik he canım zorumuza gitti kıskandık kudurduk 😂😂heryerde bunlardan var ya senin neyin benim zoruma gidecek acaba tanımıyorum etmiyorum kocanın şeyini yalamasımı zorumuza gidecek valla tek şey orosbu denmesi o zorumuza giden ama anlamıyor salaga anlatır gibi anlat bunlara 😂 sahi öğretmendin sen bu iş sende 😂
Cicikiz “Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” diye bi söz var ya işte baktım olmuyorsa bunu uyguluyorum 🤣🤣 büyük ihtimalle yaşı küçük o yüzden sadece kendisinin cinsel hayatı var sanıyor.
Cicikiz söylediklerinin altına imzamı atarım. Ben şundan da rahatsızım . Bu platform sadece cinsellik uygulaması gibi görülüyor. Oysa biz pek çok şey paylaşıyoruz. Kadının ateşi dinmemiş işte gelmiş burda da anlatıyor.
- Düzenlendi
Cicekliperde bide çekilin postumdan diyorlarya😂😂😂kendini geliştirmek yerine😁brakın eylenelim😅
Esmerkiz tıpışın, dedi bir de 😅
Oglunasik Kızlarr selam bana yardımcı olabilir misiniz?? Ben nişanlıma nude atıyorum videolar fotoğraflar falan ama bana beni delirt diyor daha ne atayım ne yapayım bilmiyorum yardımcı olur musun lütfen 🙏🏼🙈
Merideburda kimseye fotoğraf video atma kimseye %100 güvenme bacım niye atıyon zaten nişanlısın biraz daha sabredin
Tamam herkesin cinsel anlayışı farkı zevkleri farklı saygı duyuyorum ama bir insan kendine o lafı nasıl yakıştırır anlam veremiyorum
Bsrkaya cuk diye oturan bi yorum🤌 kocam bana orospu dese tekmeyi suratına yer , bu bayanda kocasına pezevengim desin belki o da zevk alır 😂😂
Merideburda kendini ve vücudunu düğüne saklamanı öneririm , senin altın değerinden fazla olan vücudunu niye şimdiden görücüye çıkarıyorsun??
Ask_hosmus kız sen ne fenasin 😂😂😂😂
Oglunasik kocam bana orospu karım dese o an o ilişkiyi bırakır direkt boşardım
Oglunasik migdemi bulandirdin
etoile asdffg😂😂 ee her orospunun pezevengi var 😂😂😂
Ask_hosmus ahahaaaa
prensesimmm hayır zararlı değildir ☺️