Askkadini İkizler kadını candır ya, her eve bir ikizler lazım mutlaka.
Burclar
MedavikPastam iste kiymet bilene dir o gulum
MedavikPastam Kocam kova🙄Çok doğru dedin valla tam bir ömür törpüsü🙄🙄
etoile Kıız sen biraz burçlardan anlıyorsun Koc kadını Kova erkeği uyumunu yorumlarmısıın?😘😘
Yasak_elma Tecrübeye sabit🥲
etoile pekii kova kadını terazi erkeği nasil olur
Anneveoglu bence çok iyii
etoile pekii koç kadını terazi erkeği uyumu ?
Kızlar bugün durgunum o yüzden burç yorumlayamayacagim kusura bakmayın lütfen. Mesajlar dursun ben onlara iyi olduğumda cevap vereceğim.🤗 Mutluanne_ Anneveoglu @Yasak_elma @Askkadini @a
etoile Tamam kuzum kendini nezaman iyi hissedersen yorumla unutma ama😘
MedavikPastam Malesef bende o tecrübeden edindim bacım😪
etoile ben aşırı inatçıyım bi de bazı konuları eşimle konuşmayıp hep beklenti içine giriyordum. Ya da bir sorun olunca konuşmak istemeyip kendimi tamamen kapatıyordum esim hep olumlu yaklaşır ozur diler bi gün özür dilemedi o konuda haklıydı ben istiyorum ki hep o özür dilesin büyük bir kavga ettik ikimizde içimizi döktük sonrasında her şeyi konuşarak halledecegimize dair söz verdik yani kim haksızsa o özür dilesin gibi sonrasında bi sorun yaşamadık
Yasak_elma koç kadını merhametlidir çok bu yüzden kova ile catisirlar. Birde koç kadını aşırı sinirlidir koç erkeğinden bile sinirli bu konuda kova daha mantıklı olduğu için burda da catisirlar. Ama Koç ile kova arasında farklı bir çekim var nedense yani hem uyumsuz hem uyumlular çok ilginç bir şekilde. Koç rahat olduğu için kovayı rahatsız edebilir bu durum. Kovalarda lüzumsuz şeylere para saçmaya bayılır bu da koçu rahatsız eder. Çünkü koç kadını savurganligi sevmez