kelebekleriseverim Kız bu kadar açıklamaya gerek bile yok. Aynisi benim de başıma geldi çünkü. Doggy pozisyonunda iken aynı şekilde. Bi anda hızlı olunca içimden cikti aniden girerken yanlış delik. Tabi ki hepsi girmedi bi anda eşime sonra sorduğumda sadece kafası girdi dedi ama bana sorsan sanki tasaklari bile girmişti 😀😀😀
Ters ilişki
kelebekleriseverim gerçekten oyle aynı şeyi yaşadım girmedi bile neye uğradığımı şaşırdım eşimde kötü oldu bu açıdan nasıl zevk alıyorlar anlamadım
Elisam2022 ne bileyim neden o kadar açıkladım bilmiyorum 🫣 gerçekten acıyı çeken anlar 😀😀
beyzakeles kesinlikle öyle sabaha kadar ağladım eşim de benle beraber ağladı 😂😂😂
dikkat etmek gerekiyor demekki o pozisyonda bende korktum şimdi 🤣
pakize34 evet doggy gerçekten çok riskli, 4 sene oldu olay olalı hala doggy’deyken kasıyorum kendimi 🫠
yeni evli iken eşlerde merak var galiba , benim eşimde arkadan yanaşmaya çalışmıştı bir kaç kez izin vermedim daha da ısrar etmedi
- Düzenlendi
kelebekleriseverim aynenn biz yüze bosalmaya devam bacım 😀😀
Elisam2022 sjjssjjajjsjajahhahahahahahahah
etoile hahaha ne alaka ne alaka 😂😂😂😝😝
askokuskomm aklıma o geldi 😂
etoile şişenin üzerine düşmesine diyorum 😂😂😂 ayağım takılıp düştüm demiş yA 😂😂
askokuskomm yalan söylüyor ya 😂😂😂
kelebekleriseverim girmiyor knk jste o hızla zorluyor😂😂😂 Bende onu zorluyorum kaç kere yarıda kestim bi saat falann acısının geçmesini bekledim😁😁
HurremSultan ben sabaha kadar ağladım diyorum iki gün de tuvalete gidemedim 🫣
kelebekleriseverim hadi ya o kadar mi acıyor
etoile beynimde hissettim desem acısını 🥹 belki alıştıra alıştıra olsa bu kadar acımazdı