kelebekleriseverim aynısını bende yaşadım çooook kötü. Hani dini boyutu ayrı. Olmasa bile asla yapmayacagım seylerden biridir hiç hoş değil😂
Ters ilişki
kelebekleriseverim aynısı başıma hep geliyor 😂😂😂 tam girmiyor ama acıyor ya 😪😪
mamacita tövbe estağfurullah tövbe……
Askokuskom sonunda bana inanan birileri 🤦🏻♀️ gerçekten cok cok kotuuu
HurremSultan girdikten sonra tam yarım fark etmiyor 🥹
ruyam tehtide bak yaaa @Rouge @NaimeYilmaz allah aşkına şunu şutlarmısınız açacağı hesaplarıda engelleyin lütfen
Cicikiz ya bir postu siliyoruz baska postta tartısma baslatıyorsunuz bu böyle devam ederse tartışmayı acan herkese askı vermek zorunda kalıcaz. actıgı post uygun degildi tamam tartısıldı sildik bitti ruya da biliyor uygun degildi ama yetmeyip kavgayı buraya tasıyıp baskalarının postlarını sildirme huzursuz etme hakkınız yok.onun dısında bu uslupla konuşamazsınız. cicikız sende lütfen bu kişiyi gördüğün her posta başkalarını cagırıp tartısma baslatma yolunda gitmeyen bisey varsa bize bildirin bu yeterli
MedavikPastam ben uygulamayı silip gidiyorum ya bunedir yani
Cicikiz gitme kız şuna göre o gitsin
MedavikPastam yok canım valla burası kendini bişi sananlar la dolu
Cicikiz savunmana bisey demiyoruz tartısma baslatmana söylüyorum kendin diyorsun postu silindi burdan satastım diye zaten askı verildi baskalarının postunu huzursuz etmeye gerek var mı düsünceni savunucaksan da karşındaki kişiye uyup uslubunu bozmamalısın yoksa sanada uyarı veya askı vermek zorunda kalırız
- Düzenlendi
Cicikiz benim tutumumda ne var ruyanın konusmalarının uygun olmadıgını zaten biliyorum goruyoruz askı da alıcak ama sen böyle yaptıkca sende arada kaynayacaksın haklıyken haksız konumuna düsürüyorsun kendini.tartısma cıkmasın diye uğraşıyoruz bir postu siliyorum baska yere geciyorsunuz ve o post baskasına ait oturup tek tek yorumları siliyoruz post sahibine haksızlık olmasın diye,daha olay ne onu bile cozmeden yorum doluyor sayfa tüm işi gücü bırakıp rüyayla kavga edip arkasından yorumları temizleyemeyiz.burda forumu ve baska kullanıcıları da düsünmek zorundayım ki sen ne kadar kızsanda seni de düşünmüş oluyorum senin yorumların haklı oldugun halde askı sebebi,tartışmayı sildigimiz halde baska yerlerde acman askı sebebi ama ben önce uyardım bunun için burdayım cünkü şimdi istedigini düşün
kelebekleriseverim Kız bu kadar açıklamaya gerek bile yok. Aynisi benim de başıma geldi çünkü. Doggy pozisyonunda iken aynı şekilde. Bi anda hızlı olunca içimden cikti aniden girerken yanlış delik. Tabi ki hepsi girmedi bi anda eşime sonra sorduğumda sadece kafası girdi dedi ama bana sorsan sanki tasaklari bile girmişti 😀😀😀