Kurabiyem Yanında egilip kalkıyorum.Mesela ayaktaya hemen önünde arkamı dönerek eğiliyorum mahsus yerden bisey alıyormusum gibi yapıp😜Sonra oda hemen yaslıyor,şaplak atıyor,okşuyor falan😂Sonra günboyu yatak çagrisi yapiyorum.Mesela yanımdan gelip gecerken elimi sürekli orasına atarım duvara yaslar öperim mıncıklar bırakırım tenhalarda(çünkü çocugumuz var onları görmedigi yerlerde taciz ediyorum kocamı😋😅) .İsteyken olmadık saatte ararım ogün azmışsam oda noldu sen beni bu saatlerde aramadın der imalı imalı🤪😋Bende bugün seni istiyor canım gelde yiyeyim seni diyorum akşama mac yapalım tangalı diyorum kurt gibi il
uluyor resmen😂😂 eve gelene kadar gözü çıkıyor adamın🤭Sonraaa yatakta allah ne verdiyse yapıyoruz zaten önce yavaş yavaş azdırdığım için yatakta patlama oluyor bacım sende böyle yap🤗

Yasak_elma aynen bende gün boyu hiç boş geçmem yanımdan geçer önden arkadan okşarım,öperim sırnaşırım, oda aynı şekilde bu aradaki çekimi arttıran birsey bana göre,seni özlediğini hissetmesini sagliyorsun.Boynundan öpücükler kondururum nefesimi hissettiririm,yerden eğilip kalkma hareketleri ile frikik verme falan o an Allah ne verdiyse işte bacım,canım istediği zaman bende mesajlar atarım ararım cagrisimlar güzeldir 😉😍 @Kurabiyem

Mesaj atarım cevap vermez. Yine atarım emoji flan. Yok.. öperim kocamı özledim filan derim sarılır sadece. Ayıpsı şeyler söylerim biraz kudursun diye. İmam oluverir o sıra töbeler çeker. Sanki ayıp birşey yapıyormuşuz gibi davranıyor.. ilişki de istemiyor hiç..

pakize34 valla bakma çok dertliyim de konuşmak çare olmuyor diye dalgaya vuruyorum…

kusur5 istediğin kadar konuş karekteri öyle değiştiremedim, sıkıyor bu tür çocuk muhabbetlerin diyor kendinden daha çok soğutuyor, insan bi sevgi sözcüğü tatlı dil iltifat bekliyor, yemek yap temizlik yap hizmet et evlilik bu değil diyorum, sen ne bekliyorsun sürekli poh poh mu arıyorsun diyor

pakize34 birazda aile meselesi galiba, anne baba rolü çok önemli eşimin ailesinde anne baba ilişkisi de öyle soğuk ye iç otur başka ortak bişeyleri yok çok sıkıcı 😏

Kurabiyem önce ufak bi sarılma sonra biraz elleşme sonra öpüşme derken olayı başlatıyorum. Oral yapıyorum, ellerini vücudumda yönlendiriyorum. Bazen de yatağa çıplak yatıyorum eşimi çağırıyorum. Yatağa gelince onun gözlerini bağlıyorum. Ellerini göğsüme falan koyuyorum, öpecekmiş gibi yaklaşıp öpmüyorum. Gözler de kapalı olunca çıldırıyo sonra da o beni çıldırtıyo 😏

pakize34 bi müddet sonra insan neden evlendim ben diyor. Kendimi cidden hizmetçi gibi görüyorum. Ona söyleyince de ne alakası var yapıyorsan kendi işini kocanın işini yapıyorsun nolmuş abartma diyor. O kdar okudum ettim yaşamayı hedeflediği hayat asla bu değildi. Çok şükür halimize tabi o ayrı bi konu ama neyse işte. Milletin fantazi postuna yazıklarımıza bak…