• +18
  • Eczaneden alınan reçetesiz doğum kontrol hapı

Burnumageliyoduslkmsn aşko vallah reçetesiz bilmiyorum ben doktorumdan almıştım da geri çekilme yapsana alana kadar yada eşini zorla alsın ezcnden prazarvatif midir nedir

Burnumageliyoduslkmsn yasmin alabilirsiniz. Spiral de öneririm ben taktım çok rahatım 1 yıldır geri çekilme de yapmıyoruz

Burnumageliyoduslkmsn Sen git al eşin almıyorsa yada internetten toplu sekilde sipariş edin hem daha uyguna geliyor hemde ayagınıza kadar geliyor biz öyle yapıyoruz gizli pakette geliyor üzerinfe içindeki yazmıyor

Burnumageliyoduslkmsn Ben hic hayatım doğum kontrol hapı kullanmadım canım nasıl biseydir adı nedir bilmem malesef🤷‍♀️Eğer acilseTredyol marketten yada Getirden getirtebilirsin

Burnumageliyoduslkmsn ben kullanmıyorum canım. Biz prezervatif kullanıyoruz. Sen al kocan almıyorsa bem qliyorum çünkü 😂

Dkh adetin ilk günü başlanır başlandığı gün etki etmez ki.. sıkıntı
    Gratisten alıcam ben kayganlaştırıcı, prezervatif gibi şeyleri doğumdan sonra, ya sanaldan alırım yada mağazadan artık

TombulHatun 🤣🤣Niye kız okadar kötümü gözüktü adamın gözüne biz nerdeyse bitiriyoruz allah yaşatmasın bi kaza bela yaşamadık🤣Buarada prezervatifler nekadar pahalanmış öyle kanka yaa😳😳Yaklaşık 1 yıldır almadığımız için fiyatlarını bilmiyorum hiç😂

Yasak_elma risk almak istemedi olmaz olmaz bizi bulur bildiğimizden şaşmamalı dedi 😊vallahi bende en son 40lısını 150 filan almıştm eşim diyorki şey yapmak bile parayla 😂😂😂