Burnumageliyoduslkmsn hadi ordan sksjsj😂😂nasıl çocuksun sen spiral li falan 😂😂
Eczaneden alınan reçetesiz doğum kontrol hapı
Elisam2022 bende oturduğum yerden ateşli oldum 😂
Burnumageliyoduslkmsn aşko vallah reçetesiz bilmiyorum ben doktorumdan almıştım da geri çekilme yapsana alana kadar yada eşini zorla alsın ezcnden prazarvatif midir nedir
Burnumageliyoduslkmsn yasmin alabilirsiniz. Spiral de öneririm ben taktım çok rahatım 1 yıldır geri çekilme de yapmıyoruz
Burnumageliyoduslkmsn Sen git al eşin almıyorsa yada internetten toplu sekilde sipariş edin hem daha uyguna geliyor hemde ayagınıza kadar geliyor biz öyle yapıyoruz gizli pakette geliyor üzerinfe içindeki yazmıyor
Burnumageliyoduslkmsn Ben hic hayatım doğum kontrol hapı kullanmadım canım nasıl biseydir adı nedir bilmem malesef🤷♀️Eğer acilseTredyol marketten yada Getirden getirtebilirsin
Burnumageliyoduslkmsn ben kullanmıyorum canım. Biz prezervatif kullanıyoruz. Sen al kocan almıyorsa bem qliyorum çünkü 😂
Burnumageliyoduslkmsn Kuzum sen niye gidip almıyorsun markete hicmi çıkmıyorsun yada cıkamıyorsun al direk çantana at nedir yani
Burnumageliyoduslkmsn benim ateşli olduğum söylenemez 😂
Burnumageliyoduslkmsn ben hep asla kullanmıyorum ya o yüzden bisey diyemiyorum asla tavsiye etmem
Yasak_elma kız çıkıyorum da eşim manyak ayıp bişey gibi geliyor ona zhshsn ziberkenn öyle demiyor ama neyse geri cekilicez mecbur bugünlük
Yasak_elma kız bugün prezervatif siparişi verdim eşim senin önerdiğin o ucuz olanı aldırmadı 45 tanesine yaklaşık 250 TL verdim 😂🤣
Burnumageliyoduslkmsn microgynon
Burnumageliyoduslkmsn online marketten sipariş versene migros getir fln
TombulHatun hangisi kız
- Düzenlendi
Dkh adetin ilk günü başlanır başlandığı gün etki etmez ki.. sıkıntı
Gratisten alıcam ben kayganlaştırıcı, prezervatif gibi şeyleri doğumdan sonra, ya sanaldan alırım yada mağazadan artık
Burnumageliyoduslkmsn extasia gibi bişeydi 100 tNesi 140 filan şuan ama eşim bana aldurmadı bildiğimizden şaşmayalım dedi biz durex kullanıyoruz 5 senedir
Burnumageliyoduslkmsn ilac alsanız da adetin ucuncu gunu başlamalisiniz
- Düzenlendi
TombulHatun 🤣🤣Niye kız okadar kötümü gözüktü adamın gözüne biz nerdeyse bitiriyoruz allah yaşatmasın bi kaza bela yaşamadık🤣Buarada prezervatifler nekadar pahalanmış öyle kanka yaa😳😳Yaklaşık 1 yıldır almadığımız için fiyatlarını bilmiyorum hiç😂
Yasak_elma risk almak istemedi olmaz olmaz bizi bulur bildiğimizden şaşmamalı dedi 😊vallahi bende en son 40lısını 150 filan almıştm eşim diyorki şey yapmak bile parayla 😂😂😂