Yasak_elma kız çıkıyorum da eşim manyak ayıp bişey gibi geliyor ona zhshsn ziberkenn öyle demiyor ama neyse geri cekilicez mecbur bugünlük
Eczaneden alınan reçetesiz doğum kontrol hapı
Yasak_elma kız bugün prezervatif siparişi verdim eşim senin önerdiğin o ucuz olanı aldırmadı 45 tanesine yaklaşık 250 TL verdim 😂🤣
Burnumageliyoduslkmsn microgynon
Burnumageliyoduslkmsn online marketten sipariş versene migros getir fln
TombulHatun hangisi kız
- Düzenlendi
Dkh adetin ilk günü başlanır başlandığı gün etki etmez ki.. sıkıntı
Gratisten alıcam ben kayganlaştırıcı, prezervatif gibi şeyleri doğumdan sonra, ya sanaldan alırım yada mağazadan artık
Burnumageliyoduslkmsn extasia gibi bişeydi 100 tNesi 140 filan şuan ama eşim bana aldurmadı bildiğimizden şaşmayalım dedi biz durex kullanıyoruz 5 senedir
Burnumageliyoduslkmsn ilac alsanız da adetin ucuncu gunu başlamalisiniz
- Düzenlendi
TombulHatun 🤣🤣Niye kız okadar kötümü gözüktü adamın gözüne biz nerdeyse bitiriyoruz allah yaşatmasın bi kaza bela yaşamadık🤣Buarada prezervatifler nekadar pahalanmış öyle kanka yaa😳😳Yaklaşık 1 yıldır almadığımız için fiyatlarını bilmiyorum hiç😂
Yasak_elma risk almak istemedi olmaz olmaz bizi bulur bildiğimizden şaşmamalı dedi 😊vallahi bende en son 40lısını 150 filan almıştm eşim diyorki şey yapmak bile parayla 😂😂😂
TombulHatun Ozaman risk almayın kuzum sonra olacak olur bana kızarsın mazallah🤭Doğru şey yapmak bile zamlanıyor git gide allah sonumuzu hayır etsin🙄
Yasak_elma sana kızmak değil birşey olsa eşim bana kızacak bak sen dedin aldık diye en iyisi onun dediğini alıp uğraşmamak 😁 vallahi ya en son rahim aldırmaya gidecek olay bağlatmak da kesmiyor 😂😂
TombulHatun 😂😂Doğru boşver kumar oynamaya gerek yok zaten bizimkilerde bitsin bizde tekrar bilindik markalara geçiş yapcaz yeniden.Kız rahmini aldırmaya gidecek kadar çocuktan korkmayın sonuçta bu devirde açlığından kimse ölmemişya onada bisekilde bakarsınız🙂🙂Gerçi hersey maddiyat değil bu durumda psikoloji ve maneviyatta çok önemli .Allah sizin için en uygun zamanda nasip etsin ikinciyi diyelim ozaman.Allah isteyen kadınlara versin çoluğu çocuğu🙄😏
Yasak_elma amin kuzum amin işin makarası biraz da rahim aldırmak tabi ya Rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne 3 5 sene sonra belki fikrim değişir isterim kilo verip insülin direncimi düşürmeden de istemiyorm çocuk açıkçası
TombulHatun Tabi şaka kuzum allah okadar bunaltmasın kimseyi😀Planlı olan en güzeli planlı olunca tadından yemiyor o bebiş😍
Yasak_elma kesinlikle Allah artmasın isteyene istediği zaman nasip etsin inşallah
TombulHatun Amin amin
TombulHatun neden tavsiye etmiyorsunuz acaba
Tamne ertesi gün hapını tavsiye etmiyorm yani hormonları bozuyor birde senede max. 2 kere alınabilir bir ilaç yüksek hormon içerdiğinden sanırım,
Burnumageliyoduslkmsn kafana sıkma kanka bile bile ne geri çekilmesi