• +18
  • Eczaneden alınan reçetesiz doğum kontrol hapı

Dkh adetin ilk günü başlanır başlandığı gün etki etmez ki.. sıkıntı
Gratisten alıcam ben kayganlaştırıcı, prezervatif gibi şeyleri doğumdan sonra, ya sanaldan alırım yada mağazadan artık

TombulHatun 🤣🤣Niye kız okadar kötümü gözüktü adamın gözüne biz nerdeyse bitiriyoruz allah yaşatmasın bi kaza bela yaşamadık🤣Buarada prezervatifler nekadar pahalanmış öyle kanka yaa😳😳Yaklaşık 1 yıldır almadığımız için fiyatlarını bilmiyorum hiç😂

Yasak_elma risk almak istemedi olmaz olmaz bizi bulur bildiğimizden şaşmamalı dedi 😊vallahi bende en son 40lısını 150 filan almıştm eşim diyorki şey yapmak bile parayla 😂😂😂

TombulHatun Ozaman risk almayın kuzum sonra olacak olur bana kızarsın mazallah🤭Doğru şey yapmak bile zamlanıyor git gide allah sonumuzu hayır etsin🙄

Yasak_elma sana kızmak değil birşey olsa eşim bana kızacak bak sen dedin aldık diye en iyisi onun dediğini alıp uğraşmamak 😁 vallahi ya en son rahim aldırmaya gidecek olay bağlatmak da kesmiyor 😂😂

TombulHatun 😂😂Doğru boşver kumar oynamaya gerek yok zaten bizimkilerde bitsin bizde tekrar bilindik markalara geçiş yapcaz yeniden.Kız rahmini aldırmaya gidecek kadar çocuktan korkmayın sonuçta bu devirde açlığından kimse ölmemişya onada bisekilde bakarsınız🙂🙂Gerçi hersey maddiyat değil bu durumda psikoloji ve maneviyatta çok önemli .Allah sizin için en uygun zamanda nasip etsin ikinciyi diyelim ozaman.Allah isteyen kadınlara versin çoluğu çocuğu🙄😏

Yasak_elma amin kuzum amin işin makarası biraz da rahim aldırmak tabi ya Rabbim nasip ederse başım gözüm üstüne 3 5 sene sonra belki fikrim değişir isterim kilo verip insülin direncimi düşürmeden de istemiyorm çocuk açıkçası

Tamne ertesi gün hapını tavsiye etmiyorm yani hormonları bozuyor birde senede max. 2 kere alınabilir bir ilaç yüksek hormon içerdiğinden sanırım,