Yasak_elma deme öyle şeyler deme ahsjsjs
Kondom kaydı
Yasak_elma durex kullanıyorduk ama ilk kullanmışımız değildi ki iki senedir aynıydı
siyahsls Ozaman kocanın şeyi zayıflamış 😋Şaka kuzum saka onlarında bedenleri var eşin S beden kullanması lazım bundan sonra
Yasak_elma bende de spiral var nasıl korkuyorum 😅 nasibi olan geliyor
- Düzenlendi
Yasak_elma bence içindeyken küçüldü ya nasıl zayiflasin kiz😂
siyahsls acile gidebilmişsiniz orada hiç eczane yokmuydu?
siyahsls şu saatten sonra hakkında hangisi hayırlısıyla öyle olsun öyle düşün yoksa daha da strese gireceksin daha küçük bebeğin var birde bu strese sokma kendini oladabilir olmayadabilir
HurremSultan he kanka çekmistir makinenin icinde o sıcaklıkta degilmi😂😂
Afrodit Annem bana spiralle hamile kalmış ama 14 ay spirali cok rahat kullanan ben😂😂
Yasak_elma Ben de spiral taktırdım ve 5 ay sonra hamile kaldım..Oğlum 1 yaşında hemde..
- Düzenlendi
Yasak_elma kiz Allah seni netmeeye xgksgxdbd
Yasak_elma knk 14 ay sonunda sana onu cikarttiran ne oldu
yesilimsii aşkım esin içine boşaliyormuydu
HurremSultan Kanka sorma sorunsuz gidiyordu hersey ne agri ne aci ne adet duzensizliği ne ara kanamalar hic bisey yoktu yani vücudumda yok gibiydi unutuyordum yani spiralli olduğumu.Sonra eşim her iliskiden sonra bana şey demeye başladı orada bana bişey değiyor bisey batıyor hafiften canımı yakıyor rahat kökleyemiyorum demelere başladı sürekli🤦♀️Ensonunda bende gittim doktora dedim böyle böyle doktor hanım eşim bir yıldan sonra burun kırın etmeye basladı ona oranın derinliklerinde bisey batıyormuş canını yakıyormuş dedim doktorda hemen bakalım utrasonla dedi baktı ne kayma başka bisey yok dedi tertemiz dedi ipi biraz uzun dedi istersen kısaltalım o batmış olabilir dedi bende huylandım ya birkere çıkartın dedim benim içim rahat değil eşimde istemiyor zaten dedim çıkarttırdım böylelikle .Ondan sonra yolumuza prezervatifle devam ettik hep😋🤗
yesilimsii Kaymışmıydı