HurremSultan Kızlar saçmalayın isterseniz ya ordan buraya buradan oraya saldırıyorsunuz. Kime neyi ispatliyorsunuz. Birkaç yorum gördüm tam liseli gibisiniz cidden. Orayı kötülemek adı altında burda hakaret ediyorsunuz resmen. Siz onlardan farklı mı oldunuz şimdi anlamadım. Birseyi kötülerden aynısını kendimiz yapmayalım lütfen. Burası peride ve özgür bir platform evet. Yanliz bu şekilde de rahat rahat konuşmayalım. Kadın olduğunuzu ve kibar olmanız gerektiğini de…
She_angel HurremSultan bence onların seviyesine inmemek gerekir bi deli bi kuyuya taş atmış hepsi peşinden gitmiş peride kızlarım sakin olun. Onlar orada kudurup dursun takmayınca daha zorlarına gider emin olun
Sacmalamaenginn HurremSultan Götümüz başımız ayrı oynuyor 🤌🏻 Abahjzjsjaa tamda bu gibiyiz peride olarak onur yürüyüşündeki slogan 😂😂
Nurtrhnx1 HurremSultan yapma Kanki ya Bize ahlaksız azgın kuduruk karılar deme yetkisini kim onlara vermişş. Daha hayatlarında oral ne fantazi ne bilmeyen kadınlar anca uzaktan uzağa saldırırlarr
tirtiklipatates Ya Allah aşkına biz kadınları tanımıyoruz sanki hepsi a..cktan gttn konuşmak için çıldırıyo birbirini görünce yok kocam şöyle okşadı böyle okşadı böyle seviyor diye anlatıyorlar buraya gelince de ahlak bekçisi oldular madem sizi aşan konu bunlar ne girin posta ne okuyun hatta böyle uygulamayı indirmeyin yani bunlar normal şeyler hele burda anonim kişileriz yani sen dışarda yeni tanıştığına bile anlatan soran birisin ay ne cahiller yaaa
bitterdelisi24 ordan buraya haber tasıyanıda anlamadım. burdanda oraya taşıyorlar demekki. fazla ciddiye almayın herseyi ya…. kim ne diyorsa desin karıştırmayın ortalıgı. insan kendisini bildikten sonra gerisi cokta tın. bizdede suc var kendimizi açıklamaya çalışıyoruz ne gerek var. ben kimin ne oldugunu biliyorum burda az çok herkesi tanıyorum… aman aman kötu kimse yok. herkes kendi halinde düzgün mütevazı insanlar..
Burnumageliyoduslkmsn bitterdelisi24 kanka haber taşıma işi değil o onların ki gizli hayranlık hepsi indirmiştir o uygulamayı
TombulHatun Ask_hosmus bende kaçırdım anlamaya çalışıyorm kidse girdim de şimdi azgın karılar demişler yine bzie 400 küsür yorum okumadm biride gelmiş o postu burda haber vermiş peridede gündemsizni azgon karılar diye onun üzerine hürrem bu postu açmış anladğm şuan 😂😂😂
Meraktan Ay boş verin seksi peride kullanıcıları😄biri işsizlik yapıp kocasına vakit ayırıcagına gece gece bize sallıyor diye öyle olmuş olmuyoruz olsakta kimseyi ilgilendirmez muhabbetini bile yapmayın Kids te takılsınlar burası onları aşar zaten
Ask_hosmus Askkadini heralde gene kids deki anneler bizi ayıplamış sanırım doğru anladıysam 😂 yılda 1 kere ordakilerle burdakiler birbirlerine girerler geçen sene momdakilerle girmiştik birbirimize 😂😂
Askkadini Ask_hosmus hahahahah abooo kiz o ne oyle 400 bilmem kac yorum yarisina gelemedim iyi oluyi kiz arada heyecan iyidir nolcak 😅
Ask_hosmus Nurtrhnx1 amaan okudum kız postu , ayıpladıkları şey neden yatak odamızı buraya anlatıyormuşuz , onlarda yaşıyormuş bu şeyleri ama kimseye anlatmıyorlarmış , orda atıp tutuyolar bize azgın diyolar sanki kendileri çocukları el öpmekle yaptılar 😂😂
Ask_hosmus Nurtrhnx1 kız bide komik olan yarısından çocuğunun burda farklı nicklerle takılması, ve şey diyolar ay indirdim 10 dakika dayandım +18 var orda yazılanlar midemi bulandırdı 😂😂 koca karılar 😂😂