Burnumageliyoduslkmsn bitterdelisi24 kanka haber taşıma işi değil o onların ki gizli hayranlık hepsi indirmiştir o uygulamayı
TombulHatun Ask_hosmus bende kaçırdım anlamaya çalışıyorm kidse girdim de şimdi azgın karılar demişler yine bzie 400 küsür yorum okumadm biride gelmiş o postu burda haber vermiş peridede gündemsizni azgon karılar diye onun üzerine hürrem bu postu açmış anladğm şuan 😂😂😂
Meraktan Ay boş verin seksi peride kullanıcıları😄biri işsizlik yapıp kocasına vakit ayırıcagına gece gece bize sallıyor diye öyle olmuş olmuyoruz olsakta kimseyi ilgilendirmez muhabbetini bile yapmayın Kids te takılsınlar burası onları aşar zaten
Ask_hosmus Askkadini heralde gene kids deki anneler bizi ayıplamış sanırım doğru anladıysam 😂 yılda 1 kere ordakilerle burdakiler birbirlerine girerler geçen sene momdakilerle girmiştik birbirimize 😂😂
Askkadini Ask_hosmus hahahahah abooo kiz o ne oyle 400 bilmem kac yorum yarisina gelemedim iyi oluyi kiz arada heyecan iyidir nolcak 😅
Ask_hosmus Nurtrhnx1 amaan okudum kız postu , ayıpladıkları şey neden yatak odamızı buraya anlatıyormuşuz , onlarda yaşıyormuş bu şeyleri ama kimseye anlatmıyorlarmış , orda atıp tutuyolar bize azgın diyolar sanki kendileri çocukları el öpmekle yaptılar 😂😂
Ask_hosmus Nurtrhnx1 kız bide komik olan yarısından çocuğunun burda farklı nicklerle takılması, ve şey diyolar ay indirdim 10 dakika dayandım +18 var orda yazılanlar midemi bulandırdı 😂😂 koca karılar 😂😂
Nurtrhnx1 Ask_hosmus ahahhh dün kids yanıyordu buraya neler dediler neler neymiş ahlaksızmışız…. Tabi ben herkese gereken konuşmayı yaptım 😉😄
Fiskiyiyesice Orda bi yorum yaptim, muhtemelen perideden biriydi snsin Ahlaksiz yazmis, 😆 ayy ne güldüm kim vurdu bana acabaaa