Aynı şeyleri kendim yaşadım 16 yaşlarındaydım Annem ameliyat olmak icin teyzemlere gelmişti ameliyati oldu bi akşam teyzemin kocasiyla dışarı çıktık elimi tutuyor yürüyoruz gezdik felan geri döndük teyzemlerin kapı önünde tır vardı beni öpmeye kalkti yanagimi gosterdim op diye ordan degil dedi dudagimi istedi bende çektim kafami eve doğru koştum aksam vakti kimse yoktu sokakta o cesaretle yapti sasirdim hacıydı kendisi babam yaşında sonra ertesi gün annem kontrole gitti doktor kontrolüne bende kiz kardesim kucuk parka çıkardım eve geldim o gelmiş eve gunduz vakti isten cikmista dedim hayirdir dedi arabam bozuldu vs yanima oturdu ayagimi burktum kacarken gel otur bakayim dedi ayagimi elliyordu bende ciktim disari teyzemi aradim kocan gelmis eve dedim sasirdi felan neyse geldiler eve anneme yemek yiyorlardi anne gelsene dedim kalk hazirlan gidiyoruz dedim niye dedi sorma bisey gidiyoruz dedim sebebini sordu bende bu adam bana böyle boyle y yapti dedim annem şaşırdı felan bende hazirlanirken ceketine not koydum yazdim seni babam gibi sevmistim babamdan bile guvenmistim sen bana bunu yaptin hakkımı helal etmiyorum yazdim bide ne ölüme ne ölune yazdim annemle çıktık eve gittik annem teyzemi aramış böyle yapti senin kocan diye teyzem inanmadi cocuklari yok bunlarin teyzemin bakacak kimsesi yok astim hastasi inandı da mecbur mu kaldı ne notu soyledim notu çıkarmış ben iftira atsam öyle yazarmiydim dedim hem küçükken goguslerime dokunuyordu o serefsiz oyun ediyor sanıyordum dedim sonra gitmis teyzem Kur’an’ı Kerim’i getirip el bastirmis yok oyle bisey diye yemin etmis şimdi üstü kapandı hersey oldugu gibi devam ediyor hayat akıyor annem unuttu hatta sorsam sen yanlis anlamisin der şimdi seneler sonra ama o serefsizin yalandan yeminiyle kıldığı namazlar ve hacca gitmesi kurtarmayacak ben şahidim yaşadıklarım kafamda hep. evliyim çocuğum var en güvendiğim insan oydu kocama bile guvenemez oldum