Buzlulimonatam

Bence de siz en iyisini yapmışsınız, içiniz rahat olsun. Söylemeseydiniz de içinizi kemirecekti hep. Şimdi ablanız ne kadar reddetse de içinde şüphe olduğundan eminim. Kız kardeşiniz çok şaşırttı ama beni, annenizin bu kadar sözünde olması, sizi harcaması… ne bileyim, bazen kelimeler yetersiz kalıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi ❤️

Buzlulimonatam bence bundan sonra hiç uğraşmayın. Bırakın uzak olan uzak kalsın. İyilikten mazar doğar derler. Sen doğru olanı yaommissin hic pişman olma. Onlar elbet hatasını anliyacaktır

Buzlulimonatam Sen doğru olanı yapmışsın canım, senin yerine kendimi koyarak yazıyorum bende söylerdim doğru olan bu çünkü kardeşinin inkar etmesine şaşırmadım. Keşke ilk olay olunca doğruları ablasına anlatsaymis.
      Enişten ablanın aklına girmiş, mutluyuz fln demiş ya ablan hicmi düşünmüyor acaba bunlar ya birliktelerse beni aldatıyorsa düşüncesi hicmi oluşmuyor, ne kadar söylenenlere inansa da bı düşünür insan bence
      Birde sen eşinle bu olay yüzünden konuşmuyor musun yanlış mı anladım?

Buzlulimonatam ablanızın aklına şüphe girdi bir kere. O onu istese de silemez aklından. Bu saatten sonra karışmayın artık. Kardeşler olarak aranızın böyle bozulması kötü olmuş tabi ama yapacakta birşey yok.

Buzlulimonatam kardeşinin inkar etmesine aşırı şaşırdım sen onun için milleti karşına aldın yazıkşar olsun hepsine neyse sen üstüne düşeni yaptın herkesle mesafe koyman iyi olmuş

Buzlulimonatam Ben postunuzu açtığınızda da şaşırıp üzülmüştüm şimdi daha çok üzüldüm sizin adınıza.. Zaten hep böyle oluyor neden böyle oluyor bilmiyorum bu durum şaşmıyor. İnşallah en kısa zamanda bu günlerinizi atlatırsınız 😊

Buzlulimonatam ayrıca siz kardeşiniz için doğrusunu yapmışsınız vicdanınızda rahat gerisi de bir şekilde zamanla düzelir inşallah

Buzlulimonatam cevapladığınız için teşekkür ederim.Siz en doğrusunu yapmışsınız ben olsam aynısını yapardım ama ablanız size inanmış ve vazgeçemediği şeyler var bence. Gerçekten bir gün mutlaka gün yüzüne çıkacaktır asıl korkulacak şey enişteniz kardeşinizin de kendisiyle ilişki yaşamasına ikna edebilecek ihtimali kardeşiniz bu tuzağa düşmez umarım

HurremSultan yok asla pişman değilim yaptığımdan sonradan keşke söyleseydim pişmanlığı yaşayacağıma bu yükü üstümden atarım daha iyi gerisi onlara kalmış

lidyaaa__ yok canım eşim bu olay yüzünden kardeşimle ablamla konuşmuyor hatta artık onlardan biriyle bile görüşmemi istemiyor benim de çocuklarım var bile bile görüştürmem diyor saygı duyuyorum artık ve zaten içim rahat bunu söylemeyip kendime yük yapsaydım daha kötü
                  Olurdum

Afrodit valla anladığım tek bişey var canım canın da olsa kanın da olsa kimseye şahitlik yapmayacaksın ben resmen kıskanç kardeş oldum kötü oldum iftiracı oldum ama hiç takmıyorum artık

belladonna inşallah canım valla bende çok üzüldüm ağladım kafa yordum ama eşim sayesinde toparlandım biraz da olsa er yada geç herkes görecek neyin ne olduğunu

Kumruu valla bu durumdan korkmuyorum desem yalan olur aklıma da hep geliyor ama konuşmadığım için bişey de diyemiyorum 😕

Buzlulimonatam kesinlikle öyle böylelikle herkesin yüzünü gördün sen doğru olanı yaptın kemalim yapmaz moduna gelenler ağlasın dediğin gibi canın da kanın da olsa insan geri çekiliyor

Buzlulimonatam
                        Kuzum İşte ben daha önce buna benzer bir posta yaptıgım yorumda Yanlış anlaşıldım ama demek istedigim tam buydu Her dogru heryerde malesef söylenmiyor bende olsam söylemezdim ama annenizde işte kendince yuvası dagılmasın kafasında tamamen yaşam şartkarından ötürü oldugunu düşünüyorum misail bilmiyorum ama anneniz babanız hatrı sayılır bir maddiyatta olsa ve ablanızda keza öyle bir meslek durumu artı olarka iyi bir imkan kimse sessiz kalmaz boşanır kendine yeni hayat kurar ama işte bu tip durumlarda boşanma oldugunda sadece ablanız boşanmıyor evde ki babanız annenize sarıyor iite bi kızına sahip çıkamadın yuvasını kurdurmadın ögretemedin kadın olmayı gibi gibi bir ton dava keza etrafında ki insan tipleride tabi sorup sorguluyor yargılıyor adam bir tur daha sinirlenip annenizin başını şişiriyor öyle olunca işte kadın kendinceeee bak kendincee dogru olanı yapıp orta yolu bulmuş ama siz rahat olun artık siz iyi yaptınız ablanız da biraz gözü açık olsun baksın gözlemlesin kocasını zaten o adam elbet bir gün Bi yanlış daha yapar böylelikle anneniz bakarki yanlışın dogrusu olmaz keşke başında arkasında durup boşatsaydım der ablanızda Bakar ki siz ona aslında iyilik yapmak istemişsin ama o görmek istememiş