• Muhabbet
  • Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻

Sahra5 doğurmak çok güzel bebeğin o miss kokusu körpe halleriii🥹💖❤️

erman rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah canım benim sag salim inşallah ❤️🥹💖

kanalize ay ne guzelll yaa rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ❤️💖
    1 bebek hiç bebek yawfum ona göre takıl 🥹💖

Bsrkaya aslında aktifim ama pek yazmıyorum canım. İyi gidiyor benimde 8 hafta falan kaldı doğuma . Çok ağırlaşmadım henüz, karnım aynı top koymuşum gibi 😂 oğlum 3 yaşında ,onunla takılıyoruz odası falan ayrı zaten tuvaletide halletti. Bir problem yok. Bu günlerde eve çeki düzen vermekle uğraşıyorum ,dolap düzenliyorum . Bebeğin eksiklerini tamamlıyorum 2 haftaya falan yıkarım sanırım . Onun dışında çok uykum geliyor ,fırsat buldukça uyuyorum

HurremSultan aminn sizinkiler de sağlıkla büyüsünler💕 evet öyleymiş hayırlısıyla güzelce büyütüp yetiştirebilirsem bana yeter😊

Nietzsche Ayy senin ki çok iyimis oğlan 3 yasinda olunca tuvalet eğitimi hiç birşey yok hepsini vermişsin zaten çok iyii olmuş araya zaman koymadan hamile olman biliyor musun ileride rahat edicez 😂🤭 8 hafta mı kaldı kizzz ayyyy birşey kalmamış yaaa 🙈 hadi saglicakla doğur da kurtull vallahi sırayı da bana sağ 🥹 bende bir an önce doğurmak istiyorum yaaaa nedense böyle hemen gelsin istiyorum sanki hiç dogurmamisim gibii 🥲 benim de 13 hafta kaldı doğuma baya var yanii 3 ay 🌙

Bsrkaya aynen hepsini hallettik beni zorlamıyor hiç . Bende zaman geçsin istiyorum ama bir yandan da keyfini çıkarayım diyorum . Gene de çıkaramıyorum hep hastayım . Valla bıktım sorunu da çözemiyorum. Bir şehir dışına çıkıp geldim tekrar hasta oldum,yanağım zonkluyor . Sinüzit heralde ama geçmiyor bir türlü . Bir geçse başka şikayetim yok yani . Abartı iştahımda yok . Bu arada senin de çok çabuk geçti bence ,daha dün cinsiyeti merak ediyorduk 😂

Nietzsche Dimiii daha dün gibi cinsiyet konuşuyorduk 🥹 çok çabuk geçti geldi bana da , sinüzit olabilir tuzlu su çok iyi geliyorr. Birde oğlana tuvalet eğitimi verirken çok zorlandın mı ? Şimdi nasıl hiç arada kaçırdığı oluyor mu ?

Bsrkaya sinüzit ya bir ton şey yaptım bugün ağrısı geçmiş gibi şükür. Tuvalet eğitiminde hiç zorlanmadım,3. Gün komple halletmiştik . Yeni olduğu için arada kaçırdığı tabiki oluyor, koca çocuklar bile kaçırıyor canım. Mesela yanına arkadaş gelirse söylemiyor sonuna kadar tutuyor oyunu bölünmesin diye 😂bir iki damla küloda damlayınca koş koş diyor 😂😂😂 ama gece hiç kaçırdığı olmuyor ,ya kendiliğinden uyanıyor ya da sabaha kadar tutuyor .

HurremSultan daha gitmedim hastaneye kuzum şuan 14+0 haftalık 16 haftalık olsun gidicem , gittiğim gün duyurucam zaten merak etmeyin😂 diğer bebelerim hasta onlarla ilgileniyorum bi yandan da hamileleğin verdiği baş ağrısı yaşıyorum ,ne yalan söylim zorlanıyorum 🥴 hamileleğime en çok büyük oğlum sevindi , hamile olduğumu öğrenince oh oh Allah duamı kabul etti diyodu bana😂

Nietzsche ohhh çok iyiii , bizimde iyi geçiyor şükür inşallah böyle devam eder. Ama sürekli lazimliga yapasi gelmiyor. Mesela cisi var bazen yok diyor ben biliyorum var zorla oturtuyorum yapıyor 😂 inşallah çok çabuk öğrenir en çok beni korkutan tuvalet egitimiydi inan kii , amaa güzel geçiyor şükür 🙏🏻 sen kaç ayın da baslamıstın oğluna kaç yaşındayken ? Sinüzittir kesin. Vee baş ağrısı gibi mod düşüren bir ağrı yok inan ki. Geçsin yaa. Değilse insan bütün gün gözleri ağrıyormus gibi başı çıkacakmış gibi oluyor