Ask_hosmus kizzzz masallahh neyine sevindi zateenn geri de 2 tane varr 😂🤭 demek ki çocuk da kalabalık aileyi seviyorr boll kardeş falan 🥰 inşallah hemen sağlıcakla al kucağına kuzummm ama ben de galiba seni hep hamile olarak hatirlayacağimmm 😂🫶🫠
Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻
Gebe olan hanımlar bizlerede dua eder misiniz ? 🥹 2. Çocuk için uğraşıyorum aylardır olmuyor 🥹🥹
Ask_hosmus Biliyorum kuzumm , bende o yüzden seviniyorum aslında senin adına dediğin gibi yaşın genç ve enerjin varr 🧡 üstesinden her şekilde gelebilirsin 🥰 sadece sana çok zor olacakkk , ama sen bu eneriiye sahipsen zorluğu da olmaz çünkü onu kaldirabilecek bir guce sahipsin demektir. 🤗 inan kalabalık aileyi bende çok istiyorum 3 tane falan 4 çok ama 3 tane falan amaa gözümde yemiyor suann 2. Bı gelsin de 😂🤭
Eskobar assd😂😂 kız sanırım herkes beni öyle hatırlıcak 😂😂 darısı sana tekrardan 😂😂
Bsrkaya he yaa diyo ohhhh ben size demedim mi çok bebek istiyorum diye diyo bana anne karnında 4 bebek mi var 5 bebek mi var diyo, dedim yuh oğlum abartma , yok yok bir sürü bebeğimiz olsun diyo😂😂 ah son haftalara gelseydim bi 😂😂
napolyonuneltisi Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah 😘🌿🌿
Bsrkaya Biz 3 yaşından hemen önce başladık ,daha önceleri niyet etmiştim ama hazır değildi tuvalete girmeyi reddediyordu . Sonra kendisi girmek istedi,lazımlığa hiç yapmadı . Klozette istemedi ,normal tuvalete yapıyor . Bence ilk günleri atlatınca çok kolay . Sadece ilk 2 gün zor . Başlarda zaten senin hatırlatman normal ,senelerdir beze alışkın çocuklar . Aynen baş ağrısı ,yüz göz ağrısı berbat ya . İnşallah doğuma yakın hastalığa yakalanmayız ,ben ondan korkuyorum .
Bsrkaya yani beni gören herkes diyo zaten hepsi bir büyücek, hayatının en güzel yaşlarını rahat bi anne olarak geçiriceksin diyolar , mesela karnımdaki 10 yaş olunca ben 34 yaşında 4 çocuk annesi olucam sen düşün ay çok havalı 😂😂 ileriyi düşününce sevinmiyor değilim aşko 😂😂
Ask_hosmus Sana bakınca 4.cüyü yapmak için gaza geliyorum haberin olsun😂😂
Ama spirali çıkarmaya korkuyorum 😁
Ask_hosmus Tabikidee çok havalii , yaniii millet gıbteylee bakacaklar 😂
Eskobar yeni evli ve bebeksiz ben mi doğurayım herkes sırasını bilsin sgskdid Allahim ben doğurdum sira onlarda 😂😂😂
Eskobar hep hamile çünkü kanka dlgxlsgx
Avakadobuu yaptım kız yok sütüm de var dekhjd hamile olsam kesilirdi😂😂
Rouge Allah söyletiyork kankiii😁😁❤️😘
Ask_hosmus vay zilli vayy kız senin bu kaza bebek oğlanın duası üzerine gelmiş 😂😂💖 ay inşallah kızdır kız hissediyorum gzskbdhd kendimi zorluyorum da denebilir🤣 kanka ya hamilelik zor valla seni tebrik ediyorum🥹🥹😶🌫️
Ask_hosmus Demekki hepbunlar senin oglanın başının altından çıkmış😁Öyle bi ponçiğin duası kabul olmazmı hiç😚Ama bunuda doğurduktan sonra oğlunu iyi tembihle birdaha duasında ağzına bebek kelimesini almasın😂😂
HurremSultan senin adına sevindim bebeğin küçüktü ya