Selamlar benim bebişim 24 haftalık doğdu 1 ay önce hastaneden çıktı normal de çok iyi geçenki sonuçlarında hipofosfazazami olduğundan şüphelenmişler 29 eylül de tekrar gidicez dua edin lütfen bir şey çıkmasın
Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻
HurremSultan 🥹🥹🥹 ağrıdan öleyrumm bebeğim 30 haftalık erkek bebek bekliyoruz sağlıkla gelsin de
Bende simfizit var ve gün geçtikce yürüyemiyorum ağrılarım çoöalıyor ama çok şükür bebiş iyi 34. Hafta ultrasonu için sabırsızlanıyorum bebişin yüzünü görücem kime benziyo aşırı heycanlıyım bir an ömce doöurmak istiyorum çünkü çok ağırlaştıöımı hiss ediyorum
- Düzenlendi
HurremSultan Hurreem’imm çok güzel bir post olmus hamisler postu olarakk 🤗
Biz 26 haftalık olduk erkek bebek bekliyoruz, 2 yaşında kızım var şimdi tuvalet eğitimi veriyorum çok şükür çok güzel ilerliyoruz hatta hep lazımlığına yapıyor, gece kuru kalkıyor asla altına yapmıyor. Dışkısını da yapıyor, sadece kendi söylemiyor ben sürekli oturtuyorum o zaman yapıyor altı islanmıyor. Yani ögrenecek az kaldı inşallah ☺️ öbür bebiş gelmeden öğretmem lazım bana kolaylık olsun diye. Birde çocuk odası aldık bizim kıza odasını ayırıcam inşallah doğurmadan 🙈 birde ona alistirdim mi tamam benim 2 yaşındaki kızım kendisini kurtardı demektir. 👏🏻 hamileliğim çok şükür çok güzel gidiyor. Mide bulantısı hiç yasamadimm sadece önümde top gibi duruyor. Öyle çok aman aman da yemek yeme isteği gelmiyor. Amaa ağırlastıkca biran önce doğurmak istiyorumm çünkü hamilelik psikolojisi insanı çok etkiliyor yaa. İçimde duracağına gözümün önünde dursun istiyorum 🙈 birde 2 yaşındaki kızıma hizmet ederken falan ister istemez göbeğim engel oluyor 🤭 mesela kucağıma almak istiyorum çocuğumu ama alamıyorum gerçi ben yine de alıyorum amaa doğursam sanki daha çok rahat edecekmisim gibi hissediyorum ☺️ sonuclarimiz çok iyii. 6 aylık olduk bile inşallah şu 3 ay da su gibi geçerse aralikda doğum gözüküyor 🥲 ama şunu anladimm 2. Hamile olmak zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Hemen 6 aylık olduk bileee 🤭 bendeee @Nietzsche Merak ediyorum onun nasıl gidiyorrr bayaa da yorum yapmıyor postlaraa hamiş olunca kayıplara karıştı kıızzzz 😂😂 onun daha az kaldı en son 89 gundu bidee tahminimce iyice agirlasmıstirr 🥲 @HurremSultan Senin nasıl gidiyor asill 2 çocukla hamislikk sen bize tüyolar verrr bakammmm 😂 hele @Ask_hosmus düşünemiyorum 3 çocuk birde 4. Hamile olmak illaki zor geçiriyordur nasıl geciyorr kuzum günlerin 💞
Arzukesk rabbim size bağışlasın inşallah canım benim 💖🤲🏻 inşallah birsey çıkmaz kaç aylık şuanda minik kuş 🥹🐥
- Düzenlendi
Sahra5 ayyy son zamanlar hiç geçmiyor yawfum yaa🥹🥹😶🌫️ bir avazda kurtarsın inşallah rabbim🤲🏻🤲🏻🫶🏻 hele bir 37 38 ol Allahım en geçemeyen zaman o zaman😂😂❤️
Bsrkaya ayy teşekkür ederim balım valla merak ediyorum hamilelerimiii💖 haliniz vaktiniz nasıl hamilelik zor bir durum. İnsan hali hatri sorulsun istiyor işte 😘 az biraz yazmak anlatmak çok iyi geliyor hamileyken🤗🤗💖 senij kız tam 2 yaşında mı? Benimki ekim 27 de tam 2 olucak ama tuvaletten korkmaya başladi bu ara ben 3 4 aydir tuvalet iletişimi kuruyordum. Hersey çok güzeldi ama son zamanlarda gitmez oldu anlamadım neden. Zorlamıyorum ama hersey zamanında güzel. Odasını bende bu kış yavaş yavaş ayiricam ama araya koyucam yatağını direk başka odaya degil😂 sonra da artık belki başka odaya koyarim😁😁
Bsrkaya kız ben hamile değilim he 😂😂🎇 Allah olmayanlara versin mesela @She_angel 😂😂 birde @Nurtrhnx1 onlarda bir tane varrr🎊🎉🎈 hatta şuanda en çok hamile olması gereken @Rouge 🎀🎇 onun hiç bebeği yok🤣🤣🤣 kız bne istemem daha bebek doğurma sırası sizde🤣🤣
HurremSultan Ay Aşko ağzından yel alsın 😁Derdim başımdan aşkın n bide ikinci çocukkk🤦🏻♂️
HurremSultan sağol kuzum amin
Ayy ben kızma hamile olduöum zaman hastanede 2 hafta kaldım bütün o iki haftayı ben artık doöurmak istiyorum diye geziyordum🤣🤣🤣
HurremSultan aman allah korusun allah isteyenlere versin no no no bebek memek 🙅🏻♀️😂
HurremSultan 27+3 deyiz erkek bebek bekliyorum ilk bebeğim☺️ 17. Haftaya kadar bulantılarla başım beladaydı şimdide mide yanmaları, el ayak şişmeleriyle😕 bebeğin gelişimi çok şükür iyi ( benim gelişiminde maşallahı var şuana kadar 17 kilo aldım 😂). Heyecan var ama korku daha ağır basıyor diyebilirim.. bilmediğim bir süreç nasıl olacak nasıl doğuracağım diye kendi kendime düşünüp duruyorum stres yaptım çok kötü.. Ama sağlıklı bir şekilde doğsunda gerisi önemli değil🙏🫶🏻
HurremSultan susssss kız Allah için bir tanesi bana yetiyor artıyor fazlada geliyor Allah isteyenlere versin inşallah ben bi on sene kepenkleri kapattım 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
HurremSultan 32. Haftadayız başından beri kemiklerim kırılıyor ayrılıyor sanki 😔 onun dışında çok şükür 🙌🏻 kilo almadık çatlağımız yok güzel kızım beni hiç yormadı herşey yolunda gitti hastane çantamızı dün hazırladım odamız beşiğimiz hazır biz sabırsızlıkla bekliyoruz ama yine de zamanında gelsin Ela🌸 ilk bebeğim 2. Düşünmüyorum keyifçiyiz hayatımın geri kalanını çekirdek ailemle gezerek geçirmek ve kocişimle ilgilenmek istiyorum 🤭
- Düzenlendi
HurremSultan Evett yaaa insan hamileyken extra sorulsun istiyor psikolojik galibaaa 🙈 ya da kendisini yanlız hissediyor gibii falan oluyor. Çok iyi olmus 🫠 benim kız 2 yaşında 18 günlük vee tuvalet eğitimini biz tamamladık gibi yaaa. Altına yapmıyor asla hepsini lazimliga yapıyoruz ☺️ veee çok zor geçmedi benim sürecim. Allahdan 2 yaşındayken başlamışım diyorum belki de o yüzden zor geçmedi daha da gec başlasaydim bu sefer beze daha bağımlı hale gelecek ve tuvaleti reddedecekti dışkısından da korkma olmadı bizde. Çünkü şuan anlam veremiyor ama ne dersem yapıyor 🫠😂 o yüzden tuvalet süreci çok güzel ilerliyor. Sabah akşam hepsini bir bıraktık, geceleri kuru kalkmasi da benim için avantaj, mesela dün gece saat 4te cisi gelmiş beni uyandırdı anne su istiyorum diye bendee hemen tuvalete tuttum ve direk yaptı ardından su içtik ve hemen yattık 🧡 başka odaya ayırmam lazım artık normalde benim kız yerde yatıyor. Bütün beşikleri reddetti, ahşap anne yanı vardı aslaa yatmadı reddetdi park besikk aldık asla yatmadı sadece yer yatağını kabul etti. Ama şuan büyüdü artık o yüzden çocuk odası yaptık ve üçgen ev gibi Montessori yatak aldım geniss benimde sığabileceğim bir büyüklükte 🫠 🫶 dolabı sifonu falan bildiğin oda yapıyorum artık 🙈 çok beğendi yatağını o yuzden sorun yaşamayız diye düşünüyorum 🤗 kız sen değil misin ben niye öyle sen hamissin diye biliyorum aayyy seni hamile yaptım iki dakika daa 🤭😂 aman boşver iki tane var zaten sende olmasa da olur 😂
Nurtrhnx1 ahhah benden geçti sıra sizdr🤣❤️
Sahra5 doğurmak çok güzel bebeğin o miss kokusu körpe halleriii🥹💖❤️
Rouge hahaha amiiinnn ❤️🥹🫠
erman rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah canım benim sag salim inşallah ❤️🥹💖
She_angel hahaha kız valla bebek zorrr ya isteyene versin ben sıramı sardım sıra sizde 🤣🤣❤️
kanalize ay ne guzelll yaa rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ❤️💖
1 bebek hiç bebek yawfum ona göre takıl 🥹💖