- Düzenlendi
HurremSultan Hurreem’imm çok güzel bir post olmus hamisler postu olarakk 🤗
Biz 26 haftalık olduk erkek bebek bekliyoruz, 2 yaşında kızım var şimdi tuvalet eğitimi veriyorum çok şükür çok güzel ilerliyoruz hatta hep lazımlığına yapıyor, gece kuru kalkıyor asla altına yapmıyor. Dışkısını da yapıyor, sadece kendi söylemiyor ben sürekli oturtuyorum o zaman yapıyor altı islanmıyor. Yani ögrenecek az kaldı inşallah ☺️ öbür bebiş gelmeden öğretmem lazım bana kolaylık olsun diye. Birde çocuk odası aldık bizim kıza odasını ayırıcam inşallah doğurmadan 🙈 birde ona alistirdim mi tamam benim 2 yaşındaki kızım kendisini kurtardı demektir. 👏🏻 hamileliğim çok şükür çok güzel gidiyor. Mide bulantısı hiç yasamadimm sadece önümde top gibi duruyor. Öyle çok aman aman da yemek yeme isteği gelmiyor. Amaa ağırlastıkca biran önce doğurmak istiyorumm çünkü hamilelik psikolojisi insanı çok etkiliyor yaa. İçimde duracağına gözümün önünde dursun istiyorum 🙈 birde 2 yaşındaki kızıma hizmet ederken falan ister istemez göbeğim engel oluyor 🤭 mesela kucağıma almak istiyorum çocuğumu ama alamıyorum gerçi ben yine de alıyorum amaa doğursam sanki daha çok rahat edecekmisim gibi hissediyorum ☺️ sonuclarimiz çok iyii. 6 aylık olduk bile inşallah şu 3 ay da su gibi geçerse aralikda doğum gözüküyor 🥲 ama şunu anladimm 2. Hamile olmak zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Hemen 6 aylık olduk bileee 🤭 bendeee @Nietzsche Merak ediyorum onun nasıl gidiyorrr bayaa da yorum yapmıyor postlaraa hamiş olunca kayıplara karıştı kıızzzz 😂😂 onun daha az kaldı en son 89 gundu bidee tahminimce iyice agirlasmıstirr 🥲 @HurremSultan Senin nasıl gidiyor asill 2 çocukla hamislikk sen bize tüyolar verrr bakammmm 😂 hele @Ask_hosmus düşünemiyorum 3 çocuk birde 4. Hamile olmak illaki zor geçiriyordur nasıl geciyorr kuzum günlerin 💞