En farklı nerede yaptınız
Yetoooooooyaaaaa teyemmümle oluyor mu bu işler ya biz duş alamayacağımız zaman yapmıyoruz. Yeni evlendiğimiz zaman dinlemiyorduk her şekilde yapıyordukta artık yapmıyoruz 😂😂
mca o zaman gizli saklı olduğu için çok daha güzel oluyordu. Yasaklar güzeldir ya😂 nişanlıyken ailelerimizle beraber düğüne gittik ama onlar erken kalkıp annemlerin eve gittiler hep beraber. Biz düğünden sonra eğlenceye gittik. Gece beni eve bırakıp ailesini alacaktı. Ama arabada dayanamadık çektik ormana. O zamanlar çok görüşemiyorduk Özlem vardı. O geceyi unutamayız bizde. Ama sizin hastane odalarında aşırı zevkli olur gizli saklı😂😂
bebek11 ahırda
kocaminaskosuyum benim de 20-22 arasında oldu sonra da eşimle tanıştım zaten 😂
bebek11 bizde ne zaman memlekete gitsek kayınvalidemlerde bizim bi libido artıyo evin her yerinde elleşiriz ve gece hemen fiki fiki o kadar güzel oluyo ki ha bide sevgiliyken ben ablamlarda kalıyordum öncesinde hep telefonda yapardık böyle şeyler sonra bi geldi ablama ben tabi kapıda gecelikle karşıladım direk ve selamlaşmadan hop yatağa evlilik öncesi en güzel seviymelerimiz o zamandı şimdide çok güzel her şeyi deneriz yaparken çok konuşuruz mesela ikimizde orala bayılırız
Mervenurce oda güzel olur 😂😂
Askokuskom tüh daha zamanım varmış neyse kader değilmiş 😂
Arabada hemde sevgiliyken 😅😅😅😅😅
kocaminaskosuyum ya ahahha 😂 en güzeli kocanla olan merak etme ☺️♥️
Askokuskom orası öyle de kocam odun yonutamıyorum ama yinede seviyorum sıpayı 😂
bebek11 mutfak da halı üzeri sjsjsj😂
Deleted_12 sizi çılgın 😂😂
bebek11 😂😂😂😂