Senanur-35 ay. A
Senanur-35 ay bağıyım sinir oldum şimdi okuyunca bende güldüm 😂😂
Senanur-35 ay. A
Senanur-35 ay bağıyım sinir oldum şimdi okuyunca bende güldüm 😂😂
Everdayhappy çok pişman olursun ben denemedim bekarım ve çevremdekilerin söyeldiği gibi çok acıyomuş bide allah korusun sakatlanan bile varmış bence uzak dur ✋
Bunun ne kadar günah olduğunu bile bile istemen ilginç doğrusu. Günah yapmayın, evli bile değilsiniz. Hele de bunu erkek istiyorsa yazık. Ne kadar sağlıklı bi ilişki acaba.
Sakın yapma hem günah hem sağlığın açısından çok sakıncalı. Evlenmeden böyle bişey yaptırma kendine yani ilişkiye bile girme arkayı geç hiç bi şekilde yapma sonradan pişman olursun
Başımıza daha ne kadar bela gelcek ki insanlar akıllansın kimseyi asla yargılamıyorum dua ediyorum sadece fakat buraya kayıt olduktan sonra şu soruları gördükçe üzülüyorum yazık kızlarımız/kardeşlerimizin uğraştığı şeyler ne kadar boş ne kadar nefsine yenik düşüp de böylesine kötü bi hale sokuyorlar kendilerini bunu görmek çok üzücü çok..
Ezelinur sana katılıyorum canım
Zehraozcan99 kızım var ve düşününce nefesim kesiliyor inşallah Rabbim hidayete erdirir herkesi kendi nefsim de dahil.
Mrv-111 allah seni gece gece nasıl güldüm yaaa 😂😂😂
Asdfghjjl
Everdayhappy ruhun kaşar, bir damla akacak kana bakar mı sence? Yap gitsin yapmışken!
Paçalarından bok akar nedir uanandmemmfmrööcfövllf
Lina- ahahhaha 😅😅😅
Domatespeynir8 toton delinsin yazmış birisi 😜
AkileUgur gebericem hahxhjsjxjd
Everdayhappy hak yolu varken neden bok yolu? 🤣🤣🤣
Olivetti hahhahahah bu nasıl yorummmmm kahkaha atıyorummmm😂😂😂😂😂
Domatespeynir8 🤭🤣🤣 valla çok malzeme var😅