Rouge Aman keyfini çıkar gerçekten. Bebek olduktan sonra insan kendini unutuyor
Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙
Lolita_ teşekkürler canım, hoşgeldin buralara. Sağlıkla al kucağına inşallah😍
Bsrkaya Sağlıkla gelsin inşallah. Hahahah inan doğurunca keşke biraz daha karnımda kalsaydı diyosun🤣
Sahra5 Ya çok üzüldüm🥺 Geçmiş olsun nesi var kuzunun?🥺
TombulHatun Çok şükür canım🥰 Oh gidin iyi keyifler💅
Rouge El birliği ile seni hamile bırakıcaklar bak gör fjfkdkdkd
MedavikPastam saka yapıyorum canım💘
MedavikPastam hahahahaha allah korusun sonra onlar bakar
MedavikPastam sağol canım korona olmuş
MedavikPastam yok kızz o lafları çok duydum da hiç birini demedim vallahi her insan bir olmuyor 😅 istemeyeceğim çocuğu niye yapcam değilseee 🥴 ben aksine hep diyorum karnımın içinde duracağına gözümün önünde dursun diyee 😅
MedavikPastam ilk hamilelik öyle ama 4. Olunca pek keyfi çıkmıyor gibi😂😂 amin inşallah 😘
Rouge biz insanlar böyleyiz aşko bekara evlilik ne zaman deriz evliye çocuk ne zaman deriz ilk çocuğu yapana 2. Ne zaman deriz😂😂 bence bütün anneler demimde insan ve vicdanı olan bütün anneler çocuklarını dediğin gibi büyütüyor
MedavikPastam gözümüz ayın
Ask_hosmus ama demeyin ya 🥲dkdkdkdkd
MedavikPastam aminn İnşa inşallah artık iyileşmek istiyorum 🥺
MedavikPastam çok iyi şükür herşey güzel bebeler büyüyo beraber araları 1 buçuk yaş güzel ya yoğun geçiyor ev işi vs ama yine de bu koşuşturma ayı seviyorum bazı günler zor olsa da .. Ömer var bugün ona bakacağım öyle işte🥳
çok iyi şükür herşey güzel. 😘
Sen nasilsin taze anne.
Bebiş nasil.
Gazı varmi dikkat et kuzum.
Kokusu ne tatli bebişim.
Allah yardimciniz olsun
aykirikadin Sağol kuzum iyiyiz çok şükür. Gazı var ya şuan aşırı gaz problemi yaşıyoruz😣
MedavikPastam ben doğum yapalı 5 ay 17 gün oldu bebemde okadar 😂 vallaha uyku duzeni oturttuk öyle devam ediyoruz gittiği yere kadar diş cikarcak bozulcak biliyorum 😂 AŞK hayatın 0 eşimle arkadaş gibiyiz meger erkekler lohusa depresyonuna giriyormuş doğumdan beri kuş ucmuyor ama destek saygı sevgi mükemmel bi cinsellik yok oda olur inşallah 😂