veraeyl Aaa allah şifa versin tez zamanda. Valla ilaçlar geçirmiyor tek çare limonlu çay. Sıcak sıcak için günde 3,4 kez. Bizi ancak limonlu çay iyileştiriyordu 😬
Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙
Rouge Yok kız sen anlat evlilik nasıl gidiyor😍
Rouge Aman keyfini çıkar gerçekten. Bebek olduktan sonra insan kendini unutuyor
Lolita_ teşekkürler canım, hoşgeldin buralara. Sağlıkla al kucağına inşallah😍
Bsrkaya Sağlıkla gelsin inşallah. Hahahah inan doğurunca keşke biraz daha karnımda kalsaydı diyosun🤣
Sahra5 Ya çok üzüldüm🥺 Geçmiş olsun nesi var kuzunun?🥺
TombulHatun Çok şükür canım🥰 Oh gidin iyi keyifler💅
Rouge El birliği ile seni hamile bırakıcaklar bak gör fjfkdkdkd
MedavikPastam saka yapıyorum canım💘
MedavikPastam hahahahaha allah korusun sonra onlar bakar
MedavikPastam sağol canım korona olmuş
MedavikPastam yok kızz o lafları çok duydum da hiç birini demedim vallahi her insan bir olmuyor 😅 istemeyeceğim çocuğu niye yapcam değilseee 🥴 ben aksine hep diyorum karnımın içinde duracağına gözümün önünde dursun diyee 😅
MedavikPastam ilk hamilelik öyle ama 4. Olunca pek keyfi çıkmıyor gibi😂😂 amin inşallah 😘
Rouge biz insanlar böyleyiz aşko bekara evlilik ne zaman deriz evliye çocuk ne zaman deriz ilk çocuğu yapana 2. Ne zaman deriz😂😂 bence bütün anneler demimde insan ve vicdanı olan bütün anneler çocuklarını dediğin gibi büyütüyor
MedavikPastam gözümüz ayın
Ask_hosmus ama demeyin ya 🥲dkdkdkdkd
MedavikPastam aminn İnşa inşallah artık iyileşmek istiyorum 🥺
MedavikPastam çok iyi şükür herşey güzel bebeler büyüyo beraber araları 1 buçuk yaş güzel ya yoğun geçiyor ev işi vs ama yine de bu koşuşturma ayı seviyorum bazı günler zor olsa da .. Ömer var bugün ona bakacağım öyle işte🥳
çok iyi şükür herşey güzel. 😘
Sen nasilsin taze anne.
Bebiş nasil.
Gazı varmi dikkat et kuzum.
Kokusu ne tatli bebişim.
Allah yardimciniz olsun