• Muhabbet
  • Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙

veraeyl Aaa allah şifa versin tez zamanda. Valla ilaçlar geçirmiyor tek çare limonlu çay. Sıcak sıcak için günde 3,4 kez. Bizi ancak limonlu çay iyileştiriyordu 😬

Rouge Aman keyfini çıkar gerçekten. Bebek olduktan sonra insan kendini unutuyor

Bsrkaya Sağlıkla gelsin inşallah. Hahahah inan doğurunca keşke biraz daha karnımda kalsaydı diyosun🤣

MedavikPastam yok kızz o lafları çok duydum da hiç birini demedim vallahi her insan bir olmuyor 😅 istemeyeceğim çocuğu niye yapcam değilseee 🥴 ben aksine hep diyorum karnımın içinde duracağına gözümün önünde dursun diyee 😅

Rouge biz insanlar böyleyiz aşko bekara evlilik ne zaman deriz evliye çocuk ne zaman deriz ilk çocuğu yapana 2. Ne zaman deriz😂😂 bence bütün anneler demimde insan ve vicdanı olan bütün anneler çocuklarını dediğin gibi büyütüyor

MedavikPastam çok iyi şükür herşey güzel bebeler büyüyo beraber araları 1 buçuk yaş güzel ya yoğun geçiyor ev işi vs ama yine de bu koşuşturma ayı seviyorum bazı günler zor olsa da .. Ömer var bugün ona bakacağım öyle işte🥳

çok iyi şükür herşey güzel. 😘
          Sen nasilsin taze anne.
          Bebiş nasil.
          Gazı varmi dikkat et kuzum.
          Kokusu ne tatli bebişim.
          Allah yardimciniz olsun