• Muhabbet
  • Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙

MedavikPastam yok kızz o lafları çok duydum da hiç birini demedim vallahi her insan bir olmuyor 😅 istemeyeceğim çocuğu niye yapcam değilseee 🥴 ben aksine hep diyorum karnımın içinde duracağına gözümün önünde dursun diyee 😅

Rouge biz insanlar böyleyiz aşko bekara evlilik ne zaman deriz evliye çocuk ne zaman deriz ilk çocuğu yapana 2. Ne zaman deriz😂😂 bence bütün anneler demimde insan ve vicdanı olan bütün anneler çocuklarını dediğin gibi büyütüyor

MedavikPastam çok iyi şükür herşey güzel bebeler büyüyo beraber araları 1 buçuk yaş güzel ya yoğun geçiyor ev işi vs ama yine de bu koşuşturma ayı seviyorum bazı günler zor olsa da .. Ömer var bugün ona bakacağım öyle işte🥳

çok iyi şükür herşey güzel. 😘
      Sen nasilsin taze anne.
      Bebiş nasil.
      Gazı varmi dikkat et kuzum.
      Kokusu ne tatli bebişim.
      Allah yardimciniz olsun

MedavikPastam ben doğum yapalı 5 ay 17 gün oldu bebemde okadar 😂 vallaha uyku duzeni oturttuk öyle devam ediyoruz gittiği yere kadar diş cikarcak bozulcak biliyorum 😂 AŞK hayatın 0 eşimle arkadaş gibiyiz meger erkekler lohusa depresyonuna giriyormuş doğumdan beri kuş ucmuyor ama destek saygı sevgi mükemmel bi cinsellik yok oda olur inşallah 😂

14 aylık kızımla selamlar diliyorum öncelikle. Monoton bir hayat yaşıyoruz. Her gün kalk kahvaltı yap ortalığı topla diyene kadar öğlen oluyor. Sonra ara öğün duş derken öğlen uykusu zamanı geliyor. Kızım uyurken biraz temizlik yemek, uyanıyor ara öğün derken eşim geliyor. Akşam yemeği bulaşık çamaşır ve kapanış 😂

Eskobar doktor kız gibi demişti ama değişebilir demişti haftaya falan giderim doktora net belli olur o zaman 😂

MedavikPastam keyifler yerinde hatta bende böyle bı post açtım keyfim yerinde yani yoksa yazacak halim olmuyor iki bebeyle temizlik yemek eee kendimize de bakmamız lazım ama dinlemekte lazım öyle geçiyor bebeğim 10. Ayına gircek çok şükür iyiyiz şu ara keyfide iyi abisiyle güzel geçiyor biraz kıskançlık var ama idare edebilir 😝 aşk hayatı dalgalı ya öyle diyim ama olsun düzelir daha iyi olur zamanla 💖☀️