Rouge biz insanlar böyleyiz aşko bekara evlilik ne zaman deriz evliye çocuk ne zaman deriz ilk çocuğu yapana 2. Ne zaman deriz😂😂 bence bütün anneler demimde insan ve vicdanı olan bütün anneler çocuklarını dediğin gibi büyütüyor
Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙
MedavikPastam gözümüz ayın
Ask_hosmus ama demeyin ya 🥲dkdkdkdkd
MedavikPastam aminn İnşa inşallah artık iyileşmek istiyorum 🥺
MedavikPastam çok iyi şükür herşey güzel bebeler büyüyo beraber araları 1 buçuk yaş güzel ya yoğun geçiyor ev işi vs ama yine de bu koşuşturma ayı seviyorum bazı günler zor olsa da .. Ömer var bugün ona bakacağım öyle işte🥳
çok iyi şükür herşey güzel. 😘
Sen nasilsin taze anne.
Bebiş nasil.
Gazı varmi dikkat et kuzum.
Kokusu ne tatli bebişim.
Allah yardimciniz olsun
aykirikadin Sağol kuzum iyiyiz çok şükür. Gazı var ya şuan aşırı gaz problemi yaşıyoruz😣
MedavikPastam ben doğum yapalı 5 ay 17 gün oldu bebemde okadar 😂 vallaha uyku duzeni oturttuk öyle devam ediyoruz gittiği yere kadar diş cikarcak bozulcak biliyorum 😂 AŞK hayatın 0 eşimle arkadaş gibiyiz meger erkekler lohusa depresyonuna giriyormuş doğumdan beri kuş ucmuyor ama destek saygı sevgi mükemmel bi cinsellik yok oda olur inşallah 😂
14 aylık kızımla selamlar diliyorum öncelikle. Monoton bir hayat yaşıyoruz. Her gün kalk kahvaltı yap ortalığı topla diyene kadar öğlen oluyor. Sonra ara öğün duş derken öğlen uykusu zamanı geliyor. Kızım uyurken biraz temizlik yemek, uyanıyor ara öğün derken eşim geliyor. Akşam yemeği bulaşık çamaşır ve kapanış 😂
Ask_hosmus kız cinsiyet öğrendinmi yinemi oğlan😂
Eskobar doktor kız gibi demişti ama değişebilir demişti haftaya falan giderim doktora net belli olur o zaman 😂
MedavikPastam keyifler yerinde hatta bende böyle bı post açtım keyfim yerinde yani yoksa yazacak halim olmuyor iki bebeyle temizlik yemek eee kendimize de bakmamız lazım ama dinlemekte lazım öyle geçiyor bebeğim 10. Ayına gircek çok şükür iyiyiz şu ara keyfide iyi abisiyle güzel geçiyor biraz kıskançlık var ama idare edebilir 😝 aşk hayatı dalgalı ya öyle diyim ama olsun düzelir daha iyi olur zamanla 💖☀️
Ask_hosmus onuda burda doğur sakın çıkarma bak orda falan😂
MedavikPastam 15 günlük olduk bugün bugüne kadar herşey rüya gibiydi eşimle birbirimize yükselip yükselip koşarak uzaklaşıyorduk birbirimizden taa ki düne kadar dün topuk kanı sonucu geldi kistik fibrozis tanısı konmş bebeğime tekrar test verdik dua edin bu sefer düşük çıksın yanılmış olsunlar böyle olan çokmuş miniciğime ben bakmaya kıyamıyorum böyle ciddi bi hastalığı olmasın tedavisi de yok zaten eşinle ağlamaktan helak olduk annem de ben iyiym diye memlekete dönmüştü tam o anda aradılar kötüyüm 🥺
xyzem çok üzüldüm inşallah sonuçlar yanılmıştır🥺😪
Eskobar ay bu bebemi inşallah orda doğurcam 😂😂 idatadan haber bekliyoruz 🥴 az kaldı gelecem 😂😂😂
xyzem tedavisi vardır inşallah kuzum üzülme yani ne desem boş haklısın nazar olur diye gözüne bakamadığımız evlatlarımızı Rabbim korusun üzülme demek bile çok saçma elbette en doğal duygunu yaşıyorsun ama dik dur güçlü ol onun en çok sana ihtiyacı var inşallah dua edelim canım..Rabbim şafi ismiyle şifa versin
xyzem evlatlarımız Allah’ın bize bı emaneti ve mülk Allahındır dilediği gibi tasarruf eder .. çok zor ama kabullenmek gerek kendini yıpratma kıyas yapma isyan etme bu da bı imtihan ve senin dereceni belirleyecek.. elbette çok zor elbette çok güç fakat ne hastalıklar ne zor durumlar var bı bilsen… inşallah gönlün ferahlar evladın çok iyi olur kalbini temiz tut kardeşim zor ama imkansız değil iyi olman dileğiyle..😇❤️