Cicekliperde kesinlikle o forx 5i almalısın ben kullanıyorum eşimde kullanıyor ikinci kutuma geçtim ben bir ayda 10 kilo verdim eşim daha 5 gündür kullanıyor 4 kilo verdi bnde inanmamıştım ama çok faydası var gerçekten iştahı kesiyor ağız kuruluğu yapıyo ve bol su içiyor

hfs Kiz ben de yeniden başladım ona. Sen kahvesini mi içtin sadece? Bir de en çok yemeklerden sonra yatana kadar zorlanıyorum ben ya abur cubur alışmışım yemeye

• hfs bunu yanıtladı.

Elisam2022 yeni başladıysan çok normal bir hafta fln seni aratıyor bnde öle olmuştum ama sonra yemek yemeyi bile unuttum o derece yesem de olur yemesem de kafasında oluyorsun ben sabah detoks olanı akşam kahvesini içiyorum bu ay kampanya vardı ekstra hediye olarak kapsül verdiler

hfs Hadi ya ben siteden sipariş verdim kaçırdım demek ki. Ben de tam tersi sabah kahve akşam detoks içiyorum

• hfs bunu yanıtladı.

evrem2prensli ben 98 kilo 174 boyum L-XL bile büyük geldi ve belindeki kaydırmaz yapışkan kısım alınıyo kopuyo tek şikayetim bu ama toplayıcı yani güzel

Elisam2022 farketmiyo ya bana da o şekilde dedi nasıl isterseniz dedi ama detoxu sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce içerseniz akşama kdr iştahı kesiyor akşamda kahveyi akşam yemeğinden yarım saat önce içersen açlık hissiyatı gidiyor bnde bu şekilde oldu ama sende nasıl etki eder bilmiyorum bi deneyebilirsin inşaallah hedefine kaç kilo var peki

evrem2prensli ben de 2 sene önce kullanmıştım hemşireyim o sıralar çok yoğun tempoda çalışıyordum ve üniformamın içine giyiyordum işe yaramıştı ama tabii ki bi tayttan mucizeler beklemeyin aynı zamanda hareket ve sağlıklı beslenmek de gerekiyor hala da sapasağlam duruyor

Elisam2022 su içiyorum ekmek genel olarak sevmiyorum. Altmış kiloya düşmek istiyorum ama çabam yok 🤣 işe yarıyor diyorsunuz

hfs Cok bi kilom yok aslında biraz da takıntı benim boy 160 kilom 61 şu an. 55 falan olsam yeterli ama irade zayıf iste biraz 2 gün dayanıyorum 3.gun akşam 10 11de acikinca abur cubura yoneliyorum. Eşim yanımda yiyince bir de canim istiyor