Net bir şekilde bilmeden şüphe üzerine gidip konuşma.
Sen eşin ve arkadaşın için korkunç bir durum olur .

aykirikadin bu süpheyi içime düsürecek davranıslar sergilediği için bile esim suclu bence. Kimseyi suçlayıcı konusmayacağım zaten ama en azından rahatsız oldugumu bilmesi lazım

demhere arkadaşın iysi yokyur canım biz kadınların aklı tıkır tıkır çalışıyo eğer eşinin arkadaşına karşı bir ilgisi varsa sen bilr bunun farkındaysan sence senin o masum arkadaşın bunun farkında deöilmi?????

demhere illa bişey varsa onlrı biraz yanlız bırak ve kenardan izle zaten kendilerini ele verirler ama yoksa bile sakın ola arkadaşını bak ister canının bir parçası olsun evine getirme ailenden uzak tut benim ağzım çok güzel yandı o konularda

Sahra5 artık zaten aynı ortama asla sokmam da bu düsünceyi kafamdan nasıl silerim bilmiyorum ama farklı düsünmemi sağladınız tesekkür ederim

Kadınlar genelde hisseder ama eve misafir gelmişken mesela misafiri yalnız bırakıp icerde oturmaz bence. Yani gidip muhabbet etmesi bana tuhaf gelmedi açıkçası ama bildiğin gördüğün başka olaylar da vardır elbet

demhere silemicen canım içindeki şübheye cevap bulana kadar aklından çıkmicak

demhere kız ışık yakmasa bu kadar rahat olmaz dı bence eşin ve düşünmekte haklısın ama büyüklerimiz hep der evine kocan varken kız arkadaşını alma diye

demhere eşimle asla bir arkadaşımı tanıştırmamam bu eşime güven problemim var diye vs değil yada arkadaşıma ama hayat bu beşer şaşar

demhere arkadaşınıza çok güvenmenizi taktir ettim fakat kendimden örnek verecek olursam bi erkeğin bana karşı ilgisi varsa anlarım ve onunla arama ben mesafe koyarım arkadaşınız bi mesafe koyuyor mu arasına eşinizle?

Mom88 hayır ekstra bir mesafeli yaklasımını görmedim ama üstlerde arkadasımız yazana kadar arkadasımın da bu olayın farkında olabileceği aklımın ucundan gecmemisti ben tamamen esime odaklanmıstım bu konuda

She_angel öyle tabiki insan yeri geliyor asla yapmam dediği seyi yaparken buluyor kendini o yüzden karar verdim hayatımın bu düzende gidebilmesi için herkese karsı mesafe sart

sadbarbie yani belki de ilgisini çekmek için diye düşünüyordum ama haklısınız. Kötü düsünmese bile birseyleri anlayıp mesafe koymalıydı yani en azından benım basıma gelse öyle yapardım

Sahra5 konustuk ama tabiki bir sonuc yok çok üzüdü bu sekilde düsündüğüm için suan kendi kabuğuna çekildi ve konuşmuyoruz:)

Elisam2022 ya evet baska birisi olsa myle düsünüp zaten hic bu düsüncelere girmem ama o kadar yakınım ki evde misafir gibi olmadıgı için esim düsünüp gitmez yanına. Ki konustuk hic senin gitmeni vs kollayıpda mutfağa gitmedim sigara içmek için gittim onda da telefonla ugrastım vs diyor. Yani bu sekilde düsündüğüm için cok üzülmüs kendisi

demhere valla canım ben yatıya misafir kabul etmiyorum eşim evdeyken. Kim olursa olsun. Ateşle barut babama bile güvenmem. Aynı şey başıma gelse bende çok kizardim