Kızlar yeni başlayan biri için bakım ürünleri ve kullandım şekilleri, hatta günlük/haftalık/aylık rutinlerinizi yazar mısınız?
Güzel koku, güzel el, güzel ayak, güzel cilt vs vs vs için😂
Şimdiden öpüyorum cevaplarınızı❤️

Rouge bu tartışmayı sabitledi.

bebekfirarda en önemlisi alınabiliyorsa hergün duş yoksa da birgün arayla duş almaya çalışıyorum temiz olmak önemli duşta güzel bir şampuan ve saç kremi ben gliss kullanıyorum çıkınca yine gliss saç spreyi kokusu mis ve kalıcı🤌🏻yüz için nemlendirici ve c vitamini serum kullanıyorum, vücut için nemlendirici krem güzel bir deodorant ve roll-on nivea ve dove favorim 🤌🏻 ayaklar için topuk törpüsü kullanıyorum yatağa girince nemlendirip uyuyorum 🙌🏻 ellerimi de her gece nemlendiriyorum genelde arko nem kullanıyorum, cilt için güzel kokulu duş jellerini tercih edebilirsiniz şuan az kimyasal kullanmaya çalışıyorum gebelikten dolayı öncesinde serumlar beyazlatıcı kremler falan da kullanıyordum, son olarak da güzel bir makyaj yapıyorum güzel giyinmeyi seviyorum saçlarımın üzerinden geçerim düzleştiriciyle bakımı seviyorum

kanalize beyazlatıcı krem olarak ne kullanıyodunuz? Diz, dirsek, koltuk altı veya genital bölge için. Tenim beyaz ama dizlerim kırmızı gibi duruyor
      Günde 2 kere duş alan ben🤦🏻‍♀️yinede kalıcı koku bulamadım

bebekfirarda koltuk altı için dove eventone deodorant ve bioderma pigmentbio kullandım sonuç almaya başlamıştım, aynı zamanda bikini bölgesi ve bıyık bölgesine de kullanıyordum bikini biraz daha yavaş ilerliyordu yüzde işe yaramıştı lazerden sonra hafif koyuluk kalmıştı bıyık bölgemde onu geçirdi arbutin de kullandım ama farklı zamanlarda sürüyordum, koltuk altına da kullanan varmış arbutini, şu süreç bitsin yeniden başlayacağım pigmentbioya çünkü gebelikte de kararma oluştu

bebekfirarda burda palmolive nemlendirici duş jelini önermişlerdi duştan çıksan bile kokusu kalıyormuş ben henüz denemedim ama denenebilir saç spreyi kokusunu yanınızdan geçen bile alıyor ama neden sizde işe yaramadı bilemedim

kanalize saçım için Argan yağı kullanıyorum ama sanki kokmuyomuş gibi hissediyorum.
            Evet duş jelini şimdi gördüm mor şişede böğürtlenli sanırım

bebekfirarda sanırım kullanılmıyor ama araştırmak lazım bende gün sayıyorum kullanmak için ama deodorantla birlikte deneyin dove eventone da renk açıcı deodorant kremle birbirini tamamlıyor koltuk altında çok çabuk sonuç aldım ben birde dediğim gibi purest arbutini öneriyorlar koltuk altı kararması için

bebekfirarda bence koku için morfose milk terapy elidor ve ya gliss duş sonrası keratin veya kolay tarama spreyleri deneyin memnun kalırsınız

kanalize ona bi bakayım kullanılabiliyor mu diye eğer öyleyse çoook mükemmel olur beyazlatıcı krem

bebekfirarda Her gün sabah akşam la Roche postayın ürünleriyle cildimi temizliyorum. The purest C, arbutin ve cilt tonu eşitleyici serumunu kullanıyorum. Her gün yaz kış güneş kremi sürüyorum oda la Roche posayın. Nemlendirici olarak dıaderma kullanıyorum. Hafta da bir kez kağıt maske, ve göz altlarıma maske yapıyorum. Ayda 1 kez de cilt bakımına gidiyorum ama bazen 2 ayda 1 de olabiliyor. Saçım kıvırcık urban care serisini kullanıyorum. Saçıma da hafta da bir kez Hindistan cevizi yağı kullanıyorum birde argan yağı kullanıyorum. Hafta da 3 kez de kuru fırça ile bacaklarımı fırçalıyorum. Her duştan sonra niveanın vücut losyonunu kullanıyorum. Benimkiler bu kadar 😁

Rouge bugünden başla mesela 😂ama nokta atılı ürünler lazım, birkaç öneri değilde her bölge için tek ürün 😂

belladonna bakıma gidiyorum yazdınız ya ne yapıyorsunuz saç mı manikür pedikür mü 😂bakıma hiç kuaföre gitmeyen ben bunu anlamadı😂

bebekfirarda cilt bakımına gidiyorum daha doğrusu düzenli gitmeye çalışıyorum manikür pediküre de düzenli gitmiyorum ara ara gidiyorum evde kendim manikürümü yapmaya çalışıyorum. Saçımda da ne zaman kesim ya da boya olacak o zaman gidiyorum genelde ona da bazen kuaförüm bakım yapalım derse yaptırıyorum yoksa belli bir saç bakımım yok kullandığım yağlar dışında

bebekfirarda aşkım kokuyor evet ama öyle saatlerce gün boyu falan değil. Mesela ben yatağa girmeden hep duş alıp vücut kremleri parfümler falan sıkarım. İster istemez de eşime tadı geliyor. Ama dus jeli olunca tat kalmıyor vücutta. Ben onun için satın aldım açıkçası. Zaten ilişki sonrası tekrar duş aldığım için kokular gidiyor 😂😂😂