kanalize ona bi bakayım kullanılabiliyor mu diye eğer öyleyse çoook mükemmel olur beyazlatıcı krem
Bakım 💅
kanalize ay çok teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alıcam hepsini🥰❤️
Elidor kullanan arkadaşlarım Elidor çok fazla saç döküyor hiç önermem
bebekfirarda benim cok ua nerden başlasam bilemiyorum kal geliyor sorulunca😂
bebekfirarda Her gün sabah akşam la Roche postayın ürünleriyle cildimi temizliyorum. The purest C, arbutin ve cilt tonu eşitleyici serumunu kullanıyorum. Her gün yaz kış güneş kremi sürüyorum oda la Roche posayın. Nemlendirici olarak dıaderma kullanıyorum. Hafta da bir kez kağıt maske, ve göz altlarıma maske yapıyorum. Ayda 1 kez de cilt bakımına gidiyorum ama bazen 2 ayda 1 de olabiliyor. Saçım kıvırcık urban care serisini kullanıyorum. Saçıma da hafta da bir kez Hindistan cevizi yağı kullanıyorum birde argan yağı kullanıyorum. Hafta da 3 kez de kuru fırça ile bacaklarımı fırçalıyorum. Her duştan sonra niveanın vücut losyonunu kullanıyorum. Benimkiler bu kadar 😁
bebekfirarda ne demek rica ederim 😇
Rouge bugünden başla mesela 😂ama nokta atılı ürünler lazım, birkaç öneri değilde her bölge için tek ürün 😂
belladonna bakıma gidiyorum yazdınız ya ne yapıyorsunuz saç mı manikür pedikür mü 😂bakıma hiç kuaföre gitmeyen ben bunu anlamadı😂
- Düzenlendi
bebekfirarda cilt bakımına gidiyorum daha doğrusu düzenli gitmeye çalışıyorum manikür pediküre de düzenli gitmiyorum ara ara gidiyorum evde kendim manikürümü yapmaya çalışıyorum. Saçımda da ne zaman kesim ya da boya olacak o zaman gidiyorum genelde ona da bazen kuaförüm bakım yapalım derse yaptırıyorum yoksa belli bir saç bakımım yok kullandığım yağlar dışında
bebekfirarda aşkım kokuyor evet ama öyle saatlerce gün boyu falan değil. Mesela ben yatağa girmeden hep duş alıp vücut kremleri parfümler falan sıkarım. İster istemez de eşime tadı geliyor. Ama dus jeli olunca tat kalmıyor vücutta. Ben onun için satın aldım açıkçası. Zaten ilişki sonrası tekrar duş aldığım için kokular gidiyor 😂😂😂
belladonna çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰❤️
HurremSultan ay bütün notları yazdım kenara😂bütün yağ jel Allah ne verdiyse 😂iyi bi Alışveriş şart şu an
belladonna niveanın hangi vücut losyonunu kullanıyosunnn
Birkul1 https://ty.gl/glsvc4u1tl bu ürünü kullanıyorum. Benim cildim kuru nemlendirmesini beğeniyorum. Eğer kuru bir cilde sahipseniz tavsiye ederim :)
belladonna kiraz çiçekli olanı ile bu arasında kaldım Trendyol yorumlarında buna olumsuz yorum çok yapılmıştı diğerini mi alsam diye düşünüyodum bende 😊 teşekkür ederim peki losyon olarak neutrogena hydro boost büyük boy losyonu denedin mi hiç onuda merak ediyorum
Birkul1 Rica ederim canım :) onuda kullandım ama bitirmedim evde hala duruyor ben bunu daha çok beğendim. Yani benim cildime nivea daha iyi geldi. Neutrogenayı annem kullanıyor annemin cildi yağlı olmasına rağmen annem çok memnun mesela ama ben sevemedim
- Düzenlendi
bebekfirarda aaa tek ürün mü sadece müsait oldugumda yazıcam mutlaka
belladonna neyini sevemedin mesela bende ona göre alıp almayacağıma karar vercem cildim aşırı kuru
Birkul1 niveanın nemlendirmesi bana daha iyi geldi diğerine göre benim cildim de kuru ama size nasıl olur bilmiyorum ben uzun zamandır kullanıyorum baya memnunum
bebekfirarda duşta gratiste sarılan mis kokulu bi duş jelini kullanıyorum duştan çıksan bile üzerinde kalıyor o koku çok güzel adını unuttum ama şimdi yüzüm için uyumadan önce peeling + nemlendirme yapıyorum ellerimi nemlendiririm hep ojelidir 😅 saçlarımı elidor saç şampuanı kremiyle yıkarim yeşil olanı saçlarımı dökmüyor çıkınca bee beautinjn saç spreyini kullanırım elidorun sac bakım yağı Rexona deo kullanırım düzenli Duş almak önemli tabi mis gibi kokmayi severim