Rouge geldiim🤗
Günlük olarak uyanıyorum dişler fırçalanıyor yüz yıkama jeli tonik ve o sabahki ihtiyacıma bakıyorum neyse ona yonelik kremimi sürüyorum uykusuzsam gözümde şişlik varsa dolaptan cıkardıgım göz maskesini soguk soğuk yapıyorum şişlikler anında iniyor veya maskeye vaktim yoksa milkin serin bir ürünü var mesela o kremi sürüyorum yada ucu demirden olan kremleri kullanıyorum hangisi lazımsa
Ardından biyere gidilicekse makyaj yapıyorum yanıma diş temizleme suyu alıyorum öğlen kahveden sonra vs sararma olmasın diye agzımı calkalıyorum eve geliyorum cift asamalı cilt temizligi yapıyorum tamamen her ürün içerk ve kirden arınmak için sonra göz kremi dudak maskesi bazen cildimin ihtiyacı varsa uyku maskesi yoksa ihtiyaca yönelik tonik serum krem vs saclarımı hergün tarama suyuyla tarıyorum kuru taramıyorum ertesi gün vücuda kuru fırca masaj ve yag uygulaması yapıyorum haftalık olarak da temizleyici maske nem maskesi yapıyorum saclarıma sac kremi yerine sac maskesi kullanıyorum koku rutinim var ve ayrıca vücut el ayak bakımım vs var yine ihtiyaca göre yastık kılıflarıma kadar dikkat ediyorum yani anlatsam bitmez o yüzden üstten üstten ozetledim