• Muhabbet
  • KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .

Dogruu43 düşündüm düşündüm hiç öyle olmazsa olmazlarım yokmuş ya aksatmadğımız tek konu gece uyumadan kızım eşim ben hep birlikte diş fırçalamak birde akşam yemeklerini birlikte yemek, gerçi bu akşam yemeği olayı da esneyebiliyor arkadaşlarımızla buluştuğmz zaman, birde ne olursa olsun birbirimize iyi geceler öpücüğü vermeden uyumayız kızım da alıştı buna önce bizi sonra uyku arkadaşını öpüp uyuyor 😊

Ask_hosmus kanka küçüğü zaten düzeni yok. Ablası ne kadar izin verirse uyuyor gündüz. Gece de öyle. Kızım uyumsdigi için evde bizde uyuyamiyoruz🙄 sabah 9 gibi kalkıyor gece geç uyuyor. Öğlen uykusunu çok geç yapıyor asla uyanmiyor aslaaaaa 5 6 gibi uyuyor bazen 7 de 2 3 saat uyuyor bazen. Kalkmıyor yaa şaka gibi. Parka falan götürüp oyalıyordum yazın ama simd havalar soğudu parka da cikilmiyor. Olmuyor yani uyumuyor düzene girmiyor😥

Sedaa bende evi toplamadan yatmam , düzenlemeden dışarıya çıkmam bu huy benimde var. Ama saçımı falan 2 kere 3 kere şampuanlayayim diye bir kuralım yok😂 eskiden çok zor gelirdi gece bakım yapmadan uyurdum artık evlendigim için kendimi alistirdim bakım yapmadan uyuyamıyorum 😂

belladonna bende de şöyle bir takıntı var eşim ellerini yemekten sonra sabunlasa dahi içime kesinlikle sinmiyor ıslak mendille tek tek ellerini siliyorum içim o şekilde rahat ediyor bu bir hastalık olabilir mi ? 😂🤔

Ask_hosmus ya bu acıkan çocuk yemek ister demişsin ya bu konuda sana o kadar katılıyorum ki , benim şuan çocuğum yok ama çevremde ellerinde bir kaşık çocukları zorla yedirmek için uğraştıklarını görüyorum bu bana yanlış geliyor çocuk öğürüyor resmen

sephoraa ya çalışan insanın işi gerçekten daha zor ama çalışan insanlarda ev hanımı olan insanlardan daha düzenli oluyor bu kanıtlanmamış bir kural 😂

HurremSultan kız zaten kişisel temizlik yaparken insanlar birbirini mi izliyormus ilk defa senden duyuyorum 😂😂😂😂

Rouge canım kuzum bu kadar şeyi okurken inan ben yoruldum senden daha duzenlisi varmidir acaba bu dünyada evini çok merak ediyorum 😂😂 hayalimdeki düzen sensin 😂

Dogruu43 kız sabun+su daha temiz olmaz mı 😁 su ne var ne yok götürür işte ahahah

Eskobar Ya demeyin şu kıza şu lafı kız üstüne basa basa ben bebede olsa böyle olacam diyor bu benim için su içmek gibi bir şey. Ya lutfinnn yapmayınn😉🤧