[silindi]
Kızlar sevişirken morarma oluşursa nasıl kapatıyorsunuz yada hemen geçmesi için.ne yapılmalı 😂😂
Kızlar sevişirken morarma oluşursa nasıl kapatıyorsunuz yada hemen geçmesi için.ne yapılmalı 😂😂
[silindi] anam babam usulü Buz kompresi yap ☺🤷♀️
Diş fırçası ile masaj 😄
[silindi] çocuğum için düşme vs durumlarında kullanmak için eczaneden Arnica jel almıştım. Buzdolabında duruyor. Biryere çarpınca vurunca soğuk soğuk sürerim morarma vs olmaz aklında bulunsun
Teşekürler denicemmm ☺️
yagmurum 😂
[silindi] benim koca beni yese bile morarmiyor ya nasıl morariyorsuniz ben çok seviyorum iz🤤🤤
HurremSultan Seni bi ısırsa görürsün morarmayı😂 ısırmıyor mu kız seni 🤣
Etipetito vampir mi kız kocalarınız ısırmak da ne😂🙈
happywomen2 Vala benim ki kendini kaybedip ısırıyor bazen😂Boynum fln hep mor geziyorum bari görünmeyen yerleri ısır diyorum 🤣
Etipetito ben bir kere kocamın boynunu morartmıştım kendimi fazla kaptırmışım🙈😂 ama ısırarak değil.😂1 hafta öyle gezdi biraz görüş açısına tersti görmüyordu ben de söylemedim🙈🙈😂😂😂
happywomen2 Sizde o işi sen üstlenmişsin 🤭 Vala benimki ısırıyor emcüklüyor hatta ısırırken bana diyo ki kopariyim mi hjhj😂
Etipetito yok artık bide çiğne yut istersen de
Etipetito aşırı isirinca morariyor etim çok sert😂😂 böyle mossmor olsun istiyorum😁😁🥵
Etipetito benimkide öyle gsksgddj
HurremSultan Kız sen psikobatmısin 😂niye morarmayı istiyon
Benim.ki hafif morumsu kırmızımsı bi renk oluyor bide sakalını da sert sert batırıp tahriş eder o görüntü bile hoşuma gitmiyor biri gelince fln yazmamla kapatıyorum kimse görmesin diye 😅
Benim tenim aşırı hassasss hemen morariyo 😂😂
Bide görünen yerler cumartesi misafirim gelicekler hepsi kadın tesettürluyum ama napicammm bilmiyom.
😂