simonedebeauvoir belladonna ahahahah babam ya canım o biraz kızdı o da şey arıyor yüzüne kapatıyorlar diye 🤣 onu başka numaradan aradım ve sihirli bir kaç cümle kurdum kimle muhattap olduğunu anladı geri vites yaptı 🤣
belladonna simonedebeauvoir Tabi canım öyle.. Muhatap bulabilmişsin en azından. Arkadaşım onu da bulamadı maalesef.
simonedebeauvoir belladonna ay çok kötüler ya Peki melebek nerde göremedim modluğuda kalkmış sanırım sorucam ne zamandır
belladonna simonedebeauvoir Nerde ben de bilmiyorum uzun zamandır postalarda görmüyorum da. Modluğu da bırakalı biraz oldu. Peride de çoğu kişi eskisi kadar aktif değil artık.
Mommy12 simonedebeauvoir işe başlayacaktı. Muhtemelen başladı ve yoğunluktan gelemiyor 🥲 @melebek özledim ben de varlığını
simonedebeauvoir Mommy12 bende çok bellidir zaten @melebek @belladonna @successfulwoman @aykirikadin @Mommy12 gözlerim sizleri arar caneler işe başlayacaktı da modluğuda bırakınca merak ettim birde gerçekten çok sessiz forum
Mommy12 simonedebeauvoir 🩵 modlukla alakalı da aktif olma şartı varmış galiba. Bir ara aktif olamadım, otomatik olarak modluk gitti gibi birşey söylemişti melebek
belladonna simonedebeauvoir Artık sen de yoksun simooon bir ara sen de güzel aktiftin sonra bir ara verdin veriş o veriş @successfulwoman ı görene helal olsun zaten onu da görmüyorum artık.
successfulwoman simonedebeauvoir özlediğim nasilsin…. Evet gelemiyorum…. Çok güzel bir tatil… Özledim seni… @Moonlight_ Aşkimla görüsemedik…
simonedebeauvoir belladonna kuzum be küstürenler oldu foruma 🤣 neyseki küstürenler kendileri gitmiş gelmemişler ooo ohh
belladonna simonedebeauvoir Kesmeyin küsmeyiiiiin.. Burası yeniden canlansın, keyiflensin. Kız geçen sene ne güzelmiş meğer ya 😀
Buzlulimonatam belladonna geldim aşkım geldim aile sorunlarım var biraz ondan canım hiç girmek istemiyor 😕🥺
Moonlight_ successfulwoman askimmm❤️evet yaa okadar hayaller kurmustuk 😔nasip degilmis insallah seneye🙁
simonedebeauvoir successfulwoman ah özlediğim nasıl güzel bir tabir kaaaaadınnnnnnnn ah canım benim bende seni öyle özledim ki sensiz kimsesiz gibiyim burda