HurremSultan kavuşamıyoruz anam aç kapıyı gardiyan kavuşalım sjsjsjd😂
Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?
Gamzekck yeterince öpüşmediysek, memelerimi boynumu amımı emip yalamadıysa, bacaklarımı kalçalarımı okşamadıysa ben ona sevişme demem🔥
happymom2561 valla am yalama hariç hepsini yapıyor ama oral sex no
sirinhatun-18 ipi bile iğneye geçirmeden önce yalıyoruz sonuçta asdfjkdk 🤪
ayipolmasinama dogru 😂
sirinhatun-18 valla bıktım bu bebelerden ya birde üstüne ezan okundu. Her denemede 3 kere mola veriyoruz en az ya dkdkd bayilajaamm
HurremSultan öyle deme aşkom ya olmayanlar var genede şükret bazen bende bıktım diyorum bebeden ama sonra şükür ediyorum
sirinhatun-18 kız tabiki şükürler olsun Allah’ım eksikliklerini göstermesij ama az uyusunlar ya 🤧🤧
HurremSultan amin inşallah amin bacım biz 97 yaşına gelince rahat ederiz anca sjsjsj
sirinhatun-18 of demehgğ aglayasim geliiirrr
HurremSultan biyimde gelir dhshsh
@“sirinhatun-18” sevişmeden başlarsak eşim yine aynı hazı alıyor ama ben nanay asla kafamı sadece oraya baglıyamıyorum öncesinde sevişme olursa da tadından yenmez bir hal alıyor eşimi daha da kudurtuyorum valla😂😍
bukii27 sevişme bir kadın için hazırlık oluyor ve kadınlar daha çok zevk alıyor sevişme olmadan zevk almıyorum ben kıvama gelmiyorum sks
@"sirinhatun- valla bir türlü adapte olamıyorum 😂 en güzeli seviştikten sonra ilişkiye girmek 😂