Kızlar yargılamayın lütfen ben vajinal orgazm olamıyorum penis boyuyla alakalı olabilir mi. Kalınlığı gayet iyi ama boyu (14) valla yazmak istemezdim ama mecbur kaldım. Sizce yetersiz mi beni tatmin etmek için.
Sormak istemezdim ama acaba küçük mü ?
Usnac95 gayet yeterli diye düşünüyorum biraz daha uzunu acıtıyor yaşandı tecrübeyle sabit 🤣
- Düzenlendi
Usnac95 11 den yukarı küçük sayılmıyor gayet normal
Usnac95 vajinal orgazm hiç olmadım. Nasıl oluyor olan varsa bilgi verebilir mi 😌
Burnumageliyoduslkmsn kız uzunla acıtmanın alaksı varmı ki kalın acıtır ama 😂
MedavikPastam çok teşekkür ederim, ❤️
Usnac95 kalın detayını eklemeyi unutmuşum dhdjd hemde sadece uzun olması bile acıtıyor onun hepsini almak zor zenci karıları napiyorhdjdj
Usnac95 ben daha yeni öğreniyorum 🙈
Burnumageliyoduslkmsn sağlam yemişsin o zaman canişko🤣🤣🤣
Usnac95 bence pipiyle alakası yok. Kadının kendini tanıması ve erkeği yönlendirmesiyle alakalı
Burnumageliyoduslkmsn zenci değil canım siyahi 😉 zenci kelimesini ten renginden ötürü ırkçılık yapanlar aşağılamak için kullanıyor🤗
HurremSultan ben bekarken çok iyi olcak sanardım ama hüsran. Mastta çok iyi tanımıştım klitoral oluyor ama vajinal cıkss. 🥲🥲
Usnac95 askfjjdksjsjsjjsjs nerden bilelim seni tatmin etmek için yeterli mi değil mi 😂😂 istersen daha büyük bişeyle dene o zaman anlarsın kuzu 😅
ayipolmasinama kız herifle olamayan başka şeyle hiç olmaz. Ayrıca da belki 14 cm olup tatmin olanlar vardır diye sormak istedim 😂 sorun yokmuş boy da