- Düzenlendi
HurremSultan ya bize sürekli aynı seyler söylendi ama ben farklı bisey söylicem bence sen insanlarla en anlasılabilir kişilerden olabilirsin 😍
HurremSultan ya bize sürekli aynı seyler söylendi ama ben farklı bisey söylicem bence sen insanlarla en anlasılabilir kişilerden olabilirsin 😍
HurremSultan bak şeyi unuttum birde ennnnn ennnn heh bu yorumu ben yapcaktım dediklerimden kesinlikle @MedavikPastam kesinlikle sayesinde parmaklarımı yormuyorum 😁💕
Susunbebekuyuyo senin yorumlar samimi ya yani deneyimin cevrende gördüğün vs neyse direk paylasıyorsun samimi geliyor bana teşekkür ediyorum bu arada🥰
Sedaa annelik bebek cocuk evlilik vs konusunda en olumlulardansın✨ annelik konusunda genelde sürekli baygınlık geciriyorum yorumları okurken yani çocuk postlarına gitmiyorum bile ama sürekli cocugum var şikayet konusuna giriliyor bir sekilde ve hayattan sogutuyor insanı onları hemen geciyorum seninkini korkmadan okuyorum mesela biliyorum ki bayılmak yok sonunda 😂yada biri çocuğu bahane ediyor diyorum ki seda ve şu şu kişi gelir simdi ve öyle de oluyor 😍
TombulHatun en samimi içten olduğu gibi tatlı dilli tombulum🥰
Susunbebekuyuyo bizde seni çok seviyoruz yawrum♥️😍
Eskobar pulli diye birini tanıyorum dkdkdkd
Eskobar kaçıp gittin buralardan asko boş bırakma burayı
Nietzsche bekliyoruz dkdkdkkd
Sedaa valla bütün forum aynı şeyi yazdı ya akdkdkkd sigara bırakma hattını ariycam en son koca bağımlılığına cozumunuz varmı diye dkdkdk
kanalize senin bir kere kullanıcı adın falso kdkdkd direk o adamın sesiyleee KANALİZEEEE diyor indandndkdkdk
Copper dkdkd vakit bul gel etiket ek sevdigimiz
TombulHatun bitterime sıfat bulamadım ayol dkdkdk ne ararsan var onda ama kendini tutuyor yaomiyor yorum dkdkd fren balata sağlam onda benim gibi değil 😂😂😂
Cicikiz sen zillisn valla dkdkdkd